Haberler

Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye KYK Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri piknikte buluştu

Güncelleme:

Fethiye KYK Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri, manevi danışmanları Sezgin Büküm eşliğinde, KYK Yurt Müdürü Abdurrahman Güneş'in de katılımlarıyla piknikte bir araya geldi. Öğrenciler stres atmak ve motivasyon sağlamak için düzenlenen etkinlikte mangal keyfi yaparak güneşli havanın tadını çıkardılar.

Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye KYK Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri, manevi danışmanları Sezgin Büküm eşliğinde, KYK Yurt Müdürü Abdurrahman Güneş'in de katılımlarıyla piknikte bir araya geldi.

Fethiye KYK Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri çeşitli etkinlikler ile sosyal faaliyetler düzenlemeye devam ediyor. Öğrenciler derslerin ve sınavların stresinden kurtulmak ve motivasyon sağlamak için etkinlik düzenlediler. Düzenlenen etkinlikte Fethiye Sıtkı Koçman Üniversitesi KYK Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri piknik yaparak stres attılar. Pikniğe manevi danışmanları Sezgin Büküm eşliğinde, KYK Yurt Müdürü Abdurrahman Güneş'te katıldı. Güneşli bir günde düzenlenen piknikte öğrenciler, mangal keyfi ve semaverde çay eşliğinde sohbet ederek güneşli havanın keyfini çıkardı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Güneş Güneşli Fethiye Stres Güneş Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title