Haberler

Rober Hatemo Konseri Hazırlıkları Tamam

Adana’da başarılı organizasyonları ile tanınan Ajans Bilge’nin yöneticileri Bilge Canbaz ve Serap Tatlı, 16 Mayıs’ta Anemon Otel’de düzenleyecekleri Rober Hatemo konserinin hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Adana'da başarılı organizasyonları ile tanınan Ajans Bilge'nin yöneticileri Bilge Canbaz ve Serap Tatlı, 16 Mayıs'ta Anemon Otel'de düzenleyecekleri Rober Hatemo konserinin hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Adana'da 5 yıldır sahne almayan Rober Hatemo'nun şarkılarını havuz başında seslendireceğini dile getiren Serap Tatlı, müzikseverleri muhteşem bir gecenin beklediğini belirtti. Tatlı, "Şu anda bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Güzel bir konser olması için çalışıyoruz. Açık havada havuz başında yapacağımız ilk konser olacak. Aslında açık havada konser yapmayı çok istiyorduk. Sıcak bir iklim olmasına rağmen Adana'da hava şartlarına pek güven olmuyor. Bizde yine bir riski göze aldık. Tabi ki önlemlerimizi aldık. Havanın kötü olması durumunda kapalı salonumuzda hazır duracak. Ancak biz açık havada olmasını umut ediyoruz" dedi.

ADANALILARI EĞLENDİRECEK İSİMLERİ GETİRİYORUZ

Adanalıları eğlendirecek isimleri getirmeye çalıştıklarını bu nedenle seçici davrandıklarını belirten Tatlı, şöyle konuştu:

"Bizim için önemli olan Adana'yı ve Adana'nın gece hayatını en iyi şekilde tanıtmak. Bizim sektörümüzde insanlar bazen Adana'yı güzel tanıtmak yerine birbirine çok yakın tarihlerde konser girerek haksız rekabet içerisine giriyorlar. Ancak bizim amacımız insanlara güzel bir gece yaşatmak. Biz müşterilerimizin isteği doğrultusunda uzun zamandır Adana'ya gelmeyen Adanalıları eğlendirecek iyi vakit geçirmelerini sağlayacak sanatçıları getirmeye çalışıyoruz. Adana tam bir aile yapısı olan kent. Sevdiğini kucaklıyor. Biz özellikle 28 Şubat Linet konserinde biz bunu gördük. Ayaklarımız artık daha sağlam yere basıyor."

ADANA SANATÇININ EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Rober Hatemo konseri'nin çok iyi geçeceğine inandıklarını belirten Bilge Canbaz ise şöyle devam etti:

"Yeni sezon içinde özlenen isimlerle çalışacağız. İnsanların dinlemek istedikleri sanatçılar var. Bunları göz önünde bulundurarak hareket edeceğiz. İki kadın olarak biz yıllardır bu sektörün içindeyiz. Bizi Adanalıların kardeşleri gibi sahiplendiklerini biliyoruz. Bu kez de her şeyin en iyisini hak eden Adana'ya eğlencenin en iyi isimlerinden biri olan Rober Hatemo'yu getiriyoruz. 16 Mayıs'ta müzikseverler, bir kez daha eğlenceye doyacaklar. Şimdiden herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. "

BİLETLER NEREDE?

Havuz başında gerçekleştirilecek muhteşem sahne performansının biletlerini Anemon Hotel Adana'dan veya 0530 224 32 32 numaralı çağrı merkezinden edinmek mümkün. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rober Hatemo Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title