Haberler

Öğrenciler Okul Bahçesine Fidan Dikti

Sakarya Trabzonlular Derneği ve Adapazarı Cengiz Topel İlköğretim Okulu işbirliğiyle 8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bugün fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Sakarya Trabzonlular Derneği ve Adapazarı Cengiz Topel İlköğretim Okulu işbirliğiyle 8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bugün fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Sakarya Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu, Dernek Yönetim Kurulu ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Zeynep Öz, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve TEMA Vakfı Sakarya Şube Başkanı Mahnaz Gümrükçüoğlu, Dernek Kadın Komisyon Üyeleri, Sakarya Üniversitesi Tema Vakfı Gönüllüleri ve Cengiz Topel İlköğretim Okulu Müdürü Rafet Zantlı, Okul Öğretmenlerinden Asiye Asuman Kol ve Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencileri de katılarak destek verdi.

TEMA Sakarya Şubesinin rehberliği ile Sakarya Trabzonlular Derneği tarafından 65 adet fidan temin edilerek öğrenciler ile birlikte okul bahçesine dikildi. Sakarya Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu TEMA Vakfı Sakarya Şube Başkanı Mahnaz Gümrükçüoğlu ve Cengiz Topel İlköğretim Okulu Müdürü Rafet Zantlı'ya teşekkür ederek;

"Eğer ormanlarımızı korursak, kaybettiklerimizin yerine de yenilerini koyarsak insan hayatını ve kendimizi korumuş olacağız. Hepimizin ortak geleceği için yapacağımız en iyi şeylerden biri de fidan dikmektir. Umarım bu girişimimiz diğer yerel kültür derneklerine de örnek olur" dedi.

Okul Müdürü Rafet Zantlı, değerler eğitimi kapsamında farklı etkinlikler ve çalışmalar düzenlendiğini söyledi. Zantlı; "TEMA ile işbirliği içerisine girilerek çevre bilincini oluşturmak adına öğrencilerin çevreye karşı daha duyarlı ve bilinçli hareket etmesini amaçlamaktayız" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tema Vakfı Adapazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title