Haberler

Off-Road ve Motocross Tutkunları Niksar'da

Tokat’ın Niksar ilçesinde bir araya gelen Off-Road tutkunları ile motocross tutkunları, doğa harikası Niksar’ı çok beğendiklerini söylediler.

Tokat'ın Niksar ilçesinde bir araya gelen Off-Road tutkunları ile motocross tutkunları, doğa harikası Niksar'ı çok beğendiklerini söylediler.

Tokatlı Off-Road tutkunları ile motocross tutkunları Niksar Kamping'de bir araya geldi. Niksar'a 15 Km mesafede bulunan doğa harikası Çamiçi Yaylası'nda zorlu arazi şartlarında doğa ile iç içe adrenalin dolu bir gün geçiren sporseverler etkinlik sonrası Niksar Kamping'de piknik yaptı. Tokat Off-Road Kulübü'ne bağlı 16 üye ile farklı yerlerden gelen yaklaşık 25 motocroscu etkinliklere katıldı.

Etkinlik sonrası konuklarına 'hoş geldiniz' diyen Belediye Başkanı Duran Yadigar, bu tür etkinliklerin Niksar'da olmasını önemsediklerini belirterek yerel yönetim olarak bu tür etkinliklere her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Kamping alanından oldukça etkilenen doğa sever sporcular, böyle bir tesisi Tokat'a kazandırdıkları için Belediye Başkanı Duran Yadigar'a teşekkür ederek, Başkan Yadigar'ı Tokat Off-Road Kulübü'ne fahri üye yaptılar.

Off-Roadcular ve motocross tutkunları etkinlik sonrası kamp ateşi etrafında hem piknik yaptılar hem de Niksarlı cümbüş üstadı Raci Güleç'ten Türk sanat müziği eserlerini dinleyerek unutulmaz bir gün geçirdiler. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muammer Duran Niksar Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title