Haberler

Nizip Emniyetinden Akil Adamlara Yemek

Gaziantep'in Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Nizip'in önde gelen akil adamlarına yemek verilerek toplantı düzenlendi.

Gaziantep'in Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Nizip'in önde gelen akil adamlarına yemek verilerek toplantı düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Nizip İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar Nizip'in "Nabzını Tutanlar" projesi polis halk işbirliğini tesis ettiklerini belirterek, "Halkımızın huzurunu bozacak her türlü olayları engellemek, ilçemizde zaten var olan huzur ortamını daha ileri seviyeye taşımak ve toplumsal duyarlılık kazandırmak için hazırlanmış ve amacına en iyi şekilde ulaşmıştır. Biz bunu tüm Nizip halkıyla başardığımıza inanıyor ve değerlendirmesini siz halkımıza bırakıyoruz. Çünkü sizin huzurunuz bizimde huzurumuzdur" dedi.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise yemeği düzenleyen emniyet mensuplarına teşekkür ederek, halkın huzur ve güveni için her zaman hazır olduklarını ve ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını söyledi.

İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'da bu beraberlik sayesinde insanlardaki bu istek ve canlılık kendilerine de

yansıdığını belirterek, Böylelikle ben bu projenin yerini buluğunu ve güzel sonuçlar ortaya koyduğunu değerlendiriyorum. Nizip ilçesi huzur ve güvenlik anlamında sadece bölgenin değil ülkemizde örnek gösterilecek ilçelerden biri haline gelmiş işte bunun nedeni ilçe genelinde yapılan güzel ve anlamlı çalışmaların yanı sıra birlik ve beraberliktir" dedi. Emniyet Müdürü Aydın,

bu birlik ve beraberliğin bozulmamasını ümit ediyor ve projeye destek veren herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kantar Ömer Aydın Gaziantep Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title