Haberler

Niksar Belediye Başkanı Yadigar Açıklaması

"Görevde bulunduğumuz sürede Niksarlıların yaşam kalitelerini sürdürülebilir yöntemlerle geliştirmeye çalıştık"

Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, "Görevde bulunduğumuz sürede Niksarlıların yaşam kalitelerini sürdürülebilir yöntemlerle geliştirmeye çalıştık" dedi.

Yadigar, Tokat'ta görev yapan gazetecilerle belediye binasında bir araya geldi.  Başkan Yadigar, 4 yılını değerlendirdi.

Niksar için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Yadigar, "Bizim nihai hedefimiz, sürdürülebilir insani kalkınma, ekonomik büyüme, herkes için yeterli gelir, eğitim, sağlık ve kültürel faaliyetler gibi sosyal hizmetlere ulaşılabilirliği artırmak istiyoruz. Doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımı, temiz bir çevre, herkes için barınak ve bütün insanların karar alma sürecine katılması için gerekli ön koşulları oluşturmak ve böylece Niksar'da sürdürülebilir ve iç dinamizmi ile gelişen, kent ve kentlilik bilincine ulaşmış bir toplum yaratmaktadır" diye konuştu.

Yerel kalkınmaya büyük önem verdiklerini ifade eden Yadigar, şöyle devam etti:

"Görevde bulunduğumuz sürede Niksarlıların yaşam kalitelerini sürdürülebilir yöntemlerle geliştirmeye çalıştık. Bu amaçlara ulaşabilmek ve Niksar'da başarılı bir belediyeciliği hakim kılmak için  6 adet kalkınma alanında başarılı faaliyetler gerçekleştirmek üzere stratejimizi belirledik ve buna uygun adımları bir plan dahilinde attık. Tüm faaliyetlerimizi planlı çalışmalarla sürdürdük. Çünkü başarı asla tesadüf değildir. Planlı ve gayretli çalışmaların ürünüdür." - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Muammer Duran Niksar Tokat Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

O GÜZEL İNSANLARA DEĞERnediyosun60@hotmail.co:

.Niksar çok fazla göç vermeye başladı bende onlardan biriyim tatil için geldiğimde bir çok insanın sigortasız çalıştırıldığını ve çok düşük maaş verildiğini gözlemledim siz insanlara sosyal haklarının verilmesinde yardımcı olun.İş kanunlarını haklarını bir çoğu bilmiyo bunun yaygınlaştırılmasını sağlayın.Bu haklar sağlandıktan sonra Niksar lı memleketini kendisi kalkındırır zaten

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title