Haberler

Narlı Çimko Çalışanları İftarda Buluştu

SANKO Holding'in inşaat sektöründeki yatırımı Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Narlı Çimento Fabrikası'nda çalışanlar, iftar yemeğinde bir araya geldi.

SANKO Holding'in inşaat sektöründeki yatırımı Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Narlı Çimento Fabrikası'nda çalışanlar, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Narlı Dolphin Restoran'da verilen iftar yemeğine; Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, Pazarcık Garnizon Komutanı Binbaşı Nabi Aslan, Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Narlı Belediye Başkanı Metin Ergücen, Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hakan Özkök, Narlı Çimento Fabrikası yönetici ve çalışanları ile Narlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Genel Müdür Hakan Özkök, masları dolaşarak konuklar ve çalışanlara 'hoş geldiniz' dedi. İftar yemeğine katılanların Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramını kutlayan Özkök, daha sonra 10, 15 ve 20 yıldan beri kurumda çalışanlara plaket verdi.

Pazarcık Belediye Başkanı Dalkara, SANKO'nun sadece Gaziantep'e değil, ülke ekonomisine katkı sağlayan bir kuruluş olduğunu söyledi.

Dallkara, bu kuruluşların artmasının herkesin arzusu olduğuna dikkati çekerken, Narlı Belediye Başkanı Ergücen ise "Konukoğlu Ailesinin her zaman desteğini görüyoruz. SANKO bölgemizde istihdama ve üretime katkısının yanı sıra, eğitim, sağlık ve inanç kuruluşlarına her türlü desteği sağlıyor" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan çekilişle şanslı çalışanlara 2 yarım ve 2 tam altın armağan edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çimko Çimento Kamil Dalkara Pazarcık Narlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title