Haberler

Milas'taki Kayıp Esnafın Cesedi Uçuruma Atılmış Bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde kendisinden bir süredir haber alınamayan kişinin, cesedi bulundu.

Muğla'nın Milas ilçesinde kendisinden bir süredir haber alınamayan kişinin, cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce dükkanından ayrıldıktan sonra haber alınamayan Hakkı Eskici'nin (46) bulunması için Milas Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Eskici'nin kaybolmasıyla ilgili oldukları iddia edilen M. D, H. Y ve Ö. A gözaltına alındı. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda Eskici'nin cesedi, Ören beldesine bağlı Gökbel köyündeki bir uçurumda bulundu.

Zanlıların, ilk belirlemelere göre, boğazı kesilerek öldürülen Ekici'nin cesedini cep telefonlarının kameralarıyla kaydettiği belirtildi. Cinayetle ilgili olduğu tespit edilen bir kadının da arandığı öğrenildi.

Kayıp kişinin Demirciler Arastası'ndaki iş yerinde yapılan inceleme sonrasında, Muğla Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi timleri, Terör ve Asayiş Şube müdürlüklerinde görevli 50 polisin de katılımıyla, İsmetpaşa Mahallesi Çakalderesi mevkisindeki iki ev ile Şevketiye Mahallesi'ndeki bir çiftlik evine operasyon düzenlenmişti. Operasyonda gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakılmıştı.

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title