Haberler

MHP Şiran'da Adaylarını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane il teşkilatı Şiran ilçesi adayını ve Yeşilbük Beldesi adayını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane il teşkilatı Şiran ilçesi adayını ve Yeşilbük Beldesi adayını açıkladı.

Şiran ilçesinde iş adamı Ömer Yeniçeri tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, MHP Şiran Belediye Başkanı ve Şiran'a bağlı Yeşilbük Beldesi Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Kur'an-ı Kerim okunarak başlanan iftar yemeğinde bir araya gelen Şiranlılar birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdiler.900'e yakın kişinin katıldığı iftar yemeği için tahsis edilen tekke mahallesindeki çay parkı yetersiz kalınca iki adet daha lokanta iftar programına dahil edilmek için tahsis edildi.

İlçe merkezinde ki bir parkta verilen iftar yemeğine 21. dönem Gümüşhane Milletvekili Bedri Yaşar, MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, Şiran'da görev yapmış eski belediye başkanları, geçtiğimiz dönemlerde görev yapmış il genel meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Şiran esnafı, MHP ilçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemekte konuşan MHP il Başkanı Orhan Mazman, yerel seçim çalışmalarına ilk defa Gümüşhane'nin tek Selçuklu şehri olan Şiran'da başladıklarını belirterek, Şiran'da işadamı Ömer Yeniçeri'nin, Yeşilbük Beldesinde de şair ve sanatkar Hacı Ziya Yılmaz'ın adayları olduğunu açıkladı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title