Haberler

Matlı Ailesi İftarda Buluştu

Türkiye genelindeki 6 fabrikası ve iş hacmiyle Türkiye’nin en büyük firmaları arasında hızla üst sıralara yükselen Matlı A.Ş., iftar yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye genelindeki 6 fabrikası ve iş hacmiyle Türkiye'nin en büyük firmaları arasında hızla üst sıralara yükselen Matlı A.Ş., iftar yemeğinde bir araya geldi.

Holiday Inn Havuzbaşı'nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Matlı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Matlı A.Ş. Genel Müdürü Önder Matlı başta olmak üzere, üst düzey yöneticiler ve çalışanlar katıldı. Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Özer Matlı, bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasının 2015 yılı verilerinden derlenen sonuçlarına göre 609 milyon liralık net üretimden satışlarıyla listede 19 sıra birden yükselerek 169. sırada yerini aldıklarını ifade eden Matlı, büyümelerini sürdürdüklerini belirtti. Matlı, "Yeni yatırımlarımız devam ediyor. 2016 yılında da yüzde 20 büyüme hedefliyoruz. İç piyasada olduğu gibi Avrupa'da da sözü geçen sektör oyuncularından birisi olma noktasındayız. Bu sadece bizim değil ülkemizin de bir gururudur" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Önder Matlı Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title