Haberler

Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu'ndan Velilere Ziyaret

Güncelleme:

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu, veli, öğrenci ve öğretmen iletişimini güçlendirmek ve başarı seviyesini artırmak amacıyla düzenlediği veli ziyaretlerine devam ediyor. Okul yönetimi ve öğretmenler, velileri evlerinde ziyaret ederek çocukları hakkında bilgi veriyor ve velilerin istek ve önerilerini dinliyor. Veliler, bu ziyaretlerin öğrencilerin başarısına olumlu etkisi olduğunu belirterek okul yönetimine teşekkür etti.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen, veli, öğrenci ve öğretmen iletişimini sağlıklı kılmak ve başarı seviyesini daha yukarılara çıkarabilmek için başlatılan veli ziyaretleri, hız kesmeden devam ediyor.

Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu müdür, rehber öğretmen ve sınıf öğretmeninden oluşan bir heyet öğrenci velilerini ziyaret etti. Velilere çocukları hakkında bilgiler verildi, istek ve önerileri hakkında bilgi alındı. Veliler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul yönetimi ve öğretmenleriyle diyalog halinde olmanın kendilerine ayrı bir güven verdiğini söyledi. Ayrıca bu ziyaretlerin öğrencilerin başarısına olumlu etkisi olacağına inandıklarını belirttiler. Okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Her hafta bir velimize misafiriz. Öğrencilerimizi ailesinin yanında, kendi ortamında gözlemleme şansı buluyoruz. Bizi misafir eden velilerimize çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köyceğiz Muğla Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title