Haberler

Keşan Gençlik Yöneticilerinden Milli Takıma Moral Ziyareti

Keşan Gençlik Spor Kulübü yöneticileri, Zihinsel Engelliler Voleybol Milli Takımlarına moral ziyaretinde bulundu.

Keşan Gençlik Spor Kulübü yöneticileri Burhan Çelik ile Harun Akkaya, Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda hazırlıklarını sürdüren Zihinsel Engelliler Voleybol Milli Takımlarının oyuncularını ziyaret ederek moral verdi. Burhan Çelik, ziyarette yaptığı konuşmada, Milli Takım voleybolcularını Keşan'da görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Çelik, "Sizlere hayırlı yolculuklar diliyor ve Atina'daki Yaz Oyunları'nda başarılar diliyoruz. Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak sizleri ziyaret ederek, moral vermek istedik. Bu yüzden bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sizlerin Keşan''da yalnız olmadığınızı hissettirmek için Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi'nde oynayan bir takımın yöneticileri olarak sizleri ziyaret ettik" dedi.

Çelik, konuşmasının ardından Zihinsel Engelliler Bayan Milli Takım Antrenörü Pınar Balkaş'a Keşan Gençlik Spor Kulübü'nün flamasını hediye etti. Başta Pınar Balkaş olmak üzere antrenörler Kubilay Kızılboğa, Levent Bakırcı, Erhan Şeref, Çetin Layık ve Ali Osman Tatlısu, ziyaretlerinden dolayı Burhan Çelik ve Harun Akkaya'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title