Haberler

Keşan Gençlik 10 Temmuz'da Voleybol Takımı İçin Seçme ve Deneme Yapacak

Burhan Çelik; "Keşan Gençlik olarak altyapıya büyük önem vereceğiz" dedi.

Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan gençlik ve Spor Kulübü 10 Temmuz 2011 Pazar günü seçme ve deneme yapacak. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik, kulüp olarak gençlere önem verdiklerini belirterek " Anne , baba ve öğretmenlere seslenmek istiyorum. Gençler ders saatlerinin dışında spora giderse kötü alışkanlıklardan uzaklaşmış olurlar.Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için spor çok önemlidir. Pazar günü Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak saat 10.00'da Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda saat 10.00'da seçme ve denemelerimiz başlayacaktır.

Bölgemizde voleybola meraklı tüm gençlerimizi buraya davet ediyoruz. Voleybol takımımızda bugüne kadar Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Tofaş'ta forma giyen oyuncularımız var. Ayrıca görüştüğümüz oyuncular arasında da bir hayli tecrübeli sporcular bulunmaktadır. Gençlerimizin bu tecrübeli sporcularımızla çalışabilmesi ve aynı formayı giymesi de bizce çok önemlidir. Bu gençler2-3 yıl sonra takımımız sırtlayacaklardır. Biz buradan yetişen gençlerimizle 2.Lig'de mücadele ederek 1.Lige çıkma hedeflerimizi de daima taşımak istiyoruz. Biz bölgemizin gençlerine sonsuza kadar güveniyoruz. Biz Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak bundan böyle altyapıya büyük önem vereceğiz.Altyapısı olmayan kulüplerin uzun vadeli başarılı olmaları mümkün değildir.Altyapıdan oyuncu yetiştirmek ve bu gençleri kazanmak çok önemlidir. Altyapı çalışmalarında da Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Türk gençleri yeteneklidir ve bu yeteneklerini de sporda en iyi şekilde göstereceğine inanmaktayım" dedi.

ÇELİK "BRANŞLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ"

Burhan Çelik, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak branşlarını da arttırmak istediklerini belirterek " Ben ve Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Ali Güneysu aynı zamanda Thai Boks Milli Takım Antrenörüyüz. Bu konuda da var olan Akademi Gençlik Kulübü'nü kapatarak bu branşı Keşan gençlik ve Spor Kulübü'nün bünyesine taşımayı hedefliyoruz. Kulübümüzde Thai Bok, Voleybol ,Hentbol, Yüzme ve satranç branşlarında faaliyet göstermek istiyoruz ve bu branşlarda da Keşan gençlik ve Spor Kulübü olarak bir marka olmak istiyoruz. Keşan'da salon sporları konusunda Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak tek kulübüz. Katılacağımız her bramşta başarılı olmayı hedeflemekteyiz. Bunun için de Yönetim Kurulu olarak bu bilinçle ve Keşan halkının desteği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title