Haberler

Kelkit'te "Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye" Toplantısı

Kelkit'te "Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye" konulu toplantı gerçekleştirildi.

Kelkit'te "Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye" konulu toplantı gerçekleştirildi.

Kelkit Belediyesi Kültür Salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Söğütlü Belediye Başkanı Numan Kara, Ünlüpınar Belediye Başkanı Aziz Nas, Gümüşgöze Belediye Başkanı Ali Durmuş, Deredolu Belediye Başkanı Ahmet Genel, AK Parti İl Başkan Vekili Fatih Özer, Kelkit İlçe Başkanı Nurettin Zengin, belediye ve il genel meclisi üyeleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Üstün, yaptığı konuşmada, Türkiye üzerinde oynanan oyunların kendilerini çok rahatsız ettiğini belirterek, "Ülkemizin kalkınmasından rahatsız olan ülkeler var. Göreceksiniz milletimiz yapılan bu iftiranın dersini 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimlerinde verecektir" dedi.

Milletvekili Aydın ise büyüyen Türkiye'nin önünün dış güçlerce kesilmek istendiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Milli gelirin, milli kalkınmanın ve refah düzeyinin artmasından rahatsız olan güçler, ekmeğimize, aşımıza ve geleceğimize yön vermek istediler. Başbakanımızı hedef alarak yapılan bu komplo teorileri bizlerin birlik ve beraberlik duygularını beklenenlerin tam tersine iyice pekiştirmiştir. Büyük Türk milletini hiçbir zaman birbirine düşman edemeyecek olan dış güçler, ellerinden gelen her türlü nifakı ve oyunu ülkemiz üzerinde oynamaya gayret göstermiştir. Bizlerin beraberliği, hoşgörüsü ve milli mücadele ruhu içerisinde oluşu ile tüm oyunlar dün bozulduğu gibi yarın da bozulacaktır. AK Parti iktidarının meydana getirdiği büyük Türkiye, hiç durmadan yoluna devam edecek ve her geçen gün büyüyerek Başbakanımızı dünya lideri yapacaktır. Bunu kabul edemeyenler beklesin ve görsünler." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Ak Parti Türkiye Kelkit Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Abdullah Macitmacit20@windowslive.com:

Milli iradeymiş. Barajı milli iradenin neresi oluyor.Başbakana komplo kurulduysa belgesi ile mahkemeye verirsiniz.Hırsızlık yapanlarla komplo kuranlar birlikte yargılanırlar.Memlekette ikisindende kurtulur.Bu suçlar seçim sonuçları ile yargılanmaz.Milletvekili olanların bunları bilmesi gerekmez mi?

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title