Haberler

Kartepe'ye Yeni Bir Park Daha

Kartepe Belediyesi tarafından Sarımeşe mahallesinde yapımına başlanılan park ve oyun alanındaki çalışmalar hızla ilerliyor.

Kartepe Belediyesi tarafından Sarımeşe mahallesinde yapımına başlanılan park ve oyun alanındaki çalışmalar hızla ilerliyor.

İlçe halkına yeni sosyal ve dinlence alanları kazandırmak için ekiplerini seferber eden Kartepe Belediyesi, Sarımeşe mahallesinde de bin 150 metrekarelik alanda park çalışması başlattı. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler toprak takviyesi ile zemini güçlendirdikleri alanı çevreleyen taş duvar çalışması ile parkı, estetik ve fonksiyonel niteliğe kavuşturmayı hedefliyor.

Ekipler, 100 metrekarelik alana çocuk oyun grubu, 24 metrekarelik parka, spor aletlerinden oluşacak alan kuracak. Peyzaj çalışmaları yanında yürüyüş parkuru da kilitli parke taşları ile işlenen alanda, sosyal donatılarda düşünüldü. Bestelli Parkı'ndan faydalanacak mahalle sakinlerinin dinlenmesi ve kaynaşması için 3x3 metre ebatında kamelya da park alanına monte edilecek.

Hızla ilerleyen park alanındaki düzenlemeler çerçevesinde ekipler sert zeminleri oluşturmak için oyun ve spor aletleri ile kamelyanın konacağı yerlerde betonlama çalışması yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Sarımeşe mahallesinde sona yaklaşan kapalı spor salonu inşaatı yanında Kartepe'ye değer katan çalışmaların aralıksız sürdüğüne dikkat çekti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Üzülmez, "İlçe genelinde devam eden yatırımlar ve hizmetler durmaksızın sürüyor. Sarımeşe Mahallemizde de mahalle sakinleri için sunduğumuz hizmetler geniş bir yelpazede halkımızın ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde gerçekleştiriliyor. Bestelli Parkı'ndaki çalışmalar neticesinde park alanımız şekillendi. Çevre düzenlemeleri ve yapılacak peyzaj çalışmaları ardından ilçemize yeni bir park alanı daha kazandırmış olacağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarımeşe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title