Haberler

İnönü Üniversitesi Önümüzdeki Haftalardan Umutlu

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) çıktığı ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Adıyaman 1954 takımına 1-0 yenilen İnönü Üniversitesinde oynanan futbol ileri ki haftalar için umut verdi.

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) çıktığı ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Adıyaman 1954 takımına 1-0 yenilen İnönü Üniversitesinde oynanan futbol ileri ki haftalar için umut verdi.

Transfere büyük bütçeler harcayarak lige giren rakibi karşısında maçın büyük bir bölümünde başa baş bir oyun ortaya koyan sarı siyahlılar, maçın son dakikalarında güçlü rakibine soğuk terler döktürdü.

Adıyaman 1954 müsabakası sonrası İHA muhabirine açıklamalarda bulunan İnönü Üniversitesi teknik sorumlusu Murat Kurt, yenildikleri için üzgün olduklarını ancak sergiledikleri oyunla da ilerleyen haftalara umut ışığı yansıttıklarını belirtti.

"Oynadığımız oyun açıkçası beni ilerisi haftalar için umutlandırdı"

Kurt, rakipleri Adıyaman'ın oldukça güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Sezona galibiyetle başlamak isterdik ama olmadı. Müsabakada sahaya yüreklerini koyan oyuncularımı kutluyorum. İlk golü onlar attı. Bu gole gecikmeden cevap verdik ama skoru koruyamadık. Tabi rakibimiz transfere astronomik rakamlar harcamış bir takım. Sahada her şeyden öte pahalı ayaklarla genç ayakların mücadelesi vardı. Ama buna rağmen sahada elimizden geleni yaptık. Maçı berabere de bitirebilirdik. Tabi bir de tartışmalı bir pozisyon vardı. Müsabakayı izleyenler penaltı olduğu yorumunu yaptı. Bunun arkasına sığınmıyoruz. Sonuçta hakem de görememiş ya da taktir hakkını faul olmadığı yönünde kullanmış olabilir. Rakibimiz karşısında oynadığımız oyun açıkçası beni ilerisi haftalar için umutlandırdı" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Kurt Adıyaman Spor Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title