Haberler

Gümüşhane İl Milli Eğitim Şube Müdürüne Veda Töreni Düzenlendi

Güncelleme:

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaparken Bayburt'a tayin olan Ahmet Tuncay ve Şef Ertuğrul Haşlak için veda töreni düzenlendi.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaparken Bayburt'a tayin olan Ahmet Tuncay ve Şef Ertuğrul Haşlak için veda töreni düzenlendi.

Kral Park tesislerinde düzenlenen törene Vali Yücel Yavuz, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İhsan Günaydın, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe, Meral Uçar, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, kurum yöneticileri ve 100'den fazla öğretmen ve Milli Eğitim çalışanı katıldı.

Törende konuşan Vali Yavuz, eğitim camiasına hizmet eden ve tayini çıkan personele teşekkür edip başarılar dileyerek, "Bundan 15 yıl önce 21.yüzyıl nasıl olacak derken, 15 yıl geçti. Biz tarih boyunca Türk milleti olarak hep sıkıntı ve sorunlarla karşı karşıya kaldık. Ama her platformda ve her şartta birlik ve beraberliğimizle, özümüzden gelen gücümüzle bu zorlukları aştık, yine aşarız, aşacağız. Burada siz değerli Milli Eğitim camiasına büyük görev düşüyor. Bunu da eğitimle sağlayabiliriz ve eğitimi güzelleştirecek olan siz değerli Milli Eğitim camiasıdır." dedi.

"GÜMÜŞHANE EĞİTİMİNDE MUAZZAM BİR TABLO VAR"

Gümüşhane eğitiminde muazzam bir tablo olduğunu, her yönüyle donanımlı bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Vali Yavuz, "Bunu bugüne kadar ki idarecilerimiz ellerinden gelen en iyi şekilde uygulamaya çalışmışlar, fevkalade güzel başarılara imza atmışlar. Bu ülke ve Gümüşhane hepimizin. El birliği ile gönül birliği ile birlikte büyüyeceğiz." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya ise 2071 yılının neslini yetiştireceklerini hatırlatarak, "Bizler Gümüşhane'de batmayan bir neslin mimarları olacağız. Gümüşhane'nin eğitim güneşi artık batmayacak. Donanımlı olarak kendimizi 2071'in neslini yetiştirmeye hazırlamamız gerek. Bütün meselelere pozitif bakmalıyız." ifadelerini kullandı.

Tayinleri çıkan Tuncay ve Haşlak'ın birer teşekkür konuşması yapmasının ardından Tuncay ve Haşlak'a Vali Yavuz ve Milli Eğitim Müdürü Şahinkaya tarafından plaket ve buket takdim edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Tuncay Bayburt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title