Haberler

Gümrükçüoğlu'ndan Dişli'ye Ziyaret

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı Sakarya Temsilcisi Mahnaz Gümrükçüoğlu ve Adapazarı İl Temsilcisi Ünsal Gürek Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı Sakarya Temsilcisi Mahnaz Gümrükçüoğlu ve Adapazarı İl Temsilcisi Ünsal Gürek Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret etti.

Aslında çevreyi korumak demek kendimizi korumak demek olduğunu anlayamadık ne yazık ki. Bu nedenle hayatımızın mal olduğu bu önemli şeyi sürekli olarak yanlış kullanıyoruz ve kirletiyoruz. Bireysel olarak sorduğunuz zaman kimse suçlu değil. Kimse suçu üstüne almıyor herkes her şeyi doğru yaptığını iddia ediyor. Sanayi tesislerine karşı çıktığımız söyleniyor. Doğanın bütün kurallarına uyulduğu sürece sanayi tesisleri de tabii ki kurulacaktır" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, "TEMA temsilcisi olarak önemli bir görevi gerçekleştiriyorsunuz. Doğa bizim de en hassas olduğumuz konu. Doğanın korunması tabii ki, bizlerin, sizin ve herkesin desteğiyle gerçekleşir. Yıllardır yürütmekte olduğunuz bu önemli görevden dolayı sizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahnaz Gümrükçüoğlu Süleyman Dişli Türkiye Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title