Haberler

Elazığlı Baki Çiçek, Müslüm Gürses'i andıran görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor

Güncelleme:

Arabesk müziğin unutulmaz isimleri arasında yer alan ve 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Elazığlı Baki Çiçek, uzun yıllar sonra geldiği memleketi Elâzığ sokaklarında gezince, 7'den 70'e herkes cep telefonlarına sarılarak fotoğraf çektirmek için yarışa giriyor

Ses sanatçısı 57 yaşındaki Baki Çiçek, 2013 yılında hastanede geçirdiği 4 aylık yaşam mücadelesinin ardından 3 Mart 2013'te hayata gözlerini yuman arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden Müslüm Gürses'e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. 30 yıldır yaptığı taksiciliğin yanı sıra ses sanatçılığı da yapan Çiçek, gezmek için sokağa çıktığında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 7'den 70'e herkes cep telefonlarına sarılıp Çiçek ile hatıra fotoğrafı çekiyor.

Görenleri şaşırtan benzerlik! Elazığlı Baki Çiçek, Müslüm Gürses'e benzerliğiyle görenleri şaşırtıyor.

"İNSANLAR ONA BAKARKEN O BANA BAKIYORDU"

Görüntüsü olduğu kadar sesiyle de Gürses'i andıran Çiçek'in gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor. Müslüm Gürses ile tanışma anını anlatan Baki Çiçek, "1996 yılında Mahmut Bey yolunda bir gazino vardı, ben de orada çıkıyordum sahneye. Ben saat 12.00'da bitiriyordum programı Müslüm Gürses de 12.00'da programa başlıyordu. Geliyordum onun sahnesinin karşısında oturuyordum o da durup izliyordu beni. İnsanlar ona bakarken o da bana bakıyordu" dedi.

Görenleri şaşırtan benzerlik! Elazığlı Baki Çiçek, Müslüm Gürses'e benzerliğiyle görenleri şaşırtıyor.

"BENİ GÖRENLER MÜSLÜM BABA SANIP ŞOK OLUYOR"

Bu olayın ardından birkaç gün geçmişken Müslüm Gürses'in kendisini müdüriyete çağırdığını ifade eden Çiçek, "Beni müdüriyete çağırdılar orada Muhterem ablada bulunuyordu. Ben de istiyordum beni sahneye yanına çağırsın şarkı söyleyeyim, sesimi dinlesin. Ben de müdüriyete gitmedim. Müslüm Gürses sahneye çıkarken "benim soy ismim Çiçek" dedi. 'Çiçek ya çağırıyorum da gelmiyorsun' ben de 'Özür dilerim baba' dedim. Yanına çağırdı elini öptüm baktım bana 'Saygılıymış' dedi. Orada bir parça okudum tanışmamız orada başladı. Ondan sonra hep yan yanaydık. Gündüz Bakırköy'de otururduk çay kahve içer sohbet ederdik. Allah rahmet eylesin. Fotoğraf çekiyorlar, fanatikleri sarılmak istiyor seni gördük onu gördük gibi diyorlar. Elazığ'a saygılar sevgiler. Elazığ güzel bir yer. Elazığ'a gelince insanın içi açılıyor. Gakkoşlar diyarı burası" dedi.

Görenleri şaşırtan benzerlik! Elazığlı Baki Çiçek, Müslüm Gürses'i andıran görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor

Görenleri şaşırtan benzerlik! Elazığlı Baki Çiçek, Müslüm Gürses'e benzerliğiyle görenleri şaşırtıyor.

Görenleri şaşırtan benzerlik! Elazığlı Baki Çiçek, Müslüm Gürses'e benzerliğiyle görenleri şaşırtıyor.

Görenleri şaşırtan benzerlik! Elazığlı Baki Çiçek, Müslüm Gürses'i andıran görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Müslüm Gürses Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

mahmut mardinli mardinli:

hiç bir zaman BABA 'nın yerini tutamaz.. olsa olsa yan sanayi olur. :))

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title