Haberler

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi Heyecanı

Güncelleme:

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan 35 rütbeli personel, bir üst rütbeye terfi etti.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan 35 rütbeli personel, 2013 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme Kurulu kararı ile bir üst rütbeye terfi etti.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda yapılan rütbe terfi törenine Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, şube müdür yardımcıları, Emniyet Müdürlüğü personelleri ile personel eş ve çocukları katıldı. Bir üst rütbeye terfi eden personellere rütbeleri Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, müdür yardımcıları, personel eş ve çocukları tarafından takıldı. Emniyet Müdürü Aydın, rütbe terfi törenlerinin emniyet teşkilatının en mutlu, en anlamlı ve en önemli günlerinden biri olduğunu belirterek, "Emniyet teşkilatı yetişmiş insan gücüyle son yıllarda ciddi aşama kat etmiş en başarılı, en güvenilir kurumlar arasında yerini almıştır. Liyakat ve kıdem esasına göre yapılan rütbe terfileri ciddi bir eğitim sonunda gerçekleşmektedir. Emniyet teşkilatının en önemli gücü iyi yetişmiş uzman ve donanımlı personelden oluşmaktadır. Burada ilimizde görev yapıp değişik illere ataması yapılan personelimize de yeni görev yerlerinde başarılar diler, terfi eden personelimize mesleki ve aile hayatında mutlu, huzurlu bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Törende ayrıca Gaziantep'te uzun yıllar hizmet eden ve ataması olan emniyet müdür yardımcıları ve diğer personellere Emniyet Müdürü Aydın tarafından teşekkür plaketi verildi. Öte yandan Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Alp Elazığ Polis Meslek Yüksek Okulu'na, Emniyet Müdür Yardımcıları Lokman Şen, Murat Özbay, 2. sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Doğan ve 2. sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Kar Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu'na, 3. sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, 4. sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Emin Türkoğlu, 3. sınıf Emniyet Müdürü Bilgi Kağan Aksoy ve 4. sınıf Emniyet Müdürü Fikri Serhat Çokaklı Polis Akademisi Başkanlığı'na, 3. sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Demirtaş Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'ne, 4. sınıf Emniyet Müdürü Basri Kaya Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü'ne, 4. sınıf Emniyet Müdürü Osman Karip, Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksek Okulu'na, Emniyet Amiri Mehmet Ali Sütçü Muş İl Emniyet Müdürlüğü'ne, Emniyet Amiri Kemal Hanilçi Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve Başkomiser Ceyhun Yılmaz ise Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu Emniyet Genel Müdürlüğü Ömer Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title