Haberler

Eğitim Bir Sen İlçe Başkanlarından Sofuoğlu'na Tam Destek

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir-Sen (Eğitimciler Birliği Sendikası) Manisa Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu 1 Kasım’da gerçekleştirilecek.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir-Sen (Eğitimciler Birliği Sendikası) Manisa Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu 1 Kasım'da gerçekleştirilecek. Genel Kurul öncesi, Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Öğretmen Evi'nde ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. İlçe başkanları yaptıkları açıklamalarla 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde Sofuoğlu'na tam destek verdiklerini açıkladı.

Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, 1 Kasım'da 4. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştireceklerini söyledi. Sofuoğlu, "Bütün ilçe yöneticilerimiz, bütün teşkilat mensuplarımız, bütün üyelerimizle birlikte bir mutabakat halinde tekrar aday olduğumuzu geçtiğimiz günlerde açıklamıştık. Kongre sonucunda inşallah güçlü bir şekilde Allah'ın izniyle güçlü bir şekilde görevimize devam edeceğiz. Sendikal kazanımları artırma, üyelerimizin ekonomik sosyal haklarını artırma, mağdurların, mazlumların sesi olma, ülkenin demokratikleşmesine katkı sağlama, dünya mazlumlarının güçlü sesi olma, vicdanların güçlü sesi olma adına inşallah bu mutabakatın, bu birlikteliğin büyük bir sinerjiyle, rahmet ve bereketle tekrar hizmete dönüşmesine vesile olacağına inanıyoruz. 1 Kasım'da teşkilatımız bunu hep birlikte gösterecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Eğitim Bir-Sen bu işi birlik ve beraberlik içinde, bütün sivil toplum kuruluşlarına, bütün siyasi partilere örnek olacak bir şekilde bu kongre sürecini tamamlayacaktır. Bundan dolayı verdikleri desteklerden dolayı bütün teşkilatıma teşekkür ediyorum. Eğitim çalışanlarına, kamu çalışanlarına, Manisa'ya ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Genel Kurul'da kendisinden başka adayların da yarışacak olmasını değerlendiren Sofuoğlu, Eğitim Bir-Sen'in demokrasinin en güzel işlendiği sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu kaydetti. Her bir üyesinin ilçe başkanlığına, ilçe yönetimine, il yönetimine, şube başkanlığına hatta genel başkanlığa aday olabileceğini vurgulayan Sofuoğlu, bu durumun Eğitim Bir-Sen'in zenginliğinin bir göstergesi olduğunun altını çizdi. Seçimleri bir şölen havası içerisinde gerçekleştireceklerini dile getiren Sofuoğlu, "Daha fazla adayın çıkması bizi daha çok mutlu eder. Çünkü Eğitim Bir-Sen öyle donanımlı, öyle potansiyelli bir teşkilat ki her bir üyesi her başkanlığı yapabilecek kapasitedir" diye konuştu.

Eğitim Bir-Sen'in büyük bir aile olduğunu kaydeden Sofuoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ruhlarıyla, kalpleriyle hep birlikte aynı davaya, aynı ideale inanmış insanların, omuz omuza, yürek yüreğe birlikte bu davaya, bu ülkeye, kamu çalışanlarına hizmet ettikleri güçlü bir ailedir. ve bu aileyi hiçbir güç, para, makam, rant, hiçbir etken asla bozamaz. Bizi motive eden, bizi bu davaya adanmışlığa sebep veren tek şey dava ideallerimizdir. Eğitim Bir-Sen teşkilatı hiçbir teşkilata benzemez. Teşkilatın bütün mensupları bu dava için mücadele ediyor."

Eğitim Bir-Sen Salihli İlçe Temsilcisi Durmuş Küçük, bu süreçten sendikanın birlik ve beraberlikle kenetlenerek çıkacağına olan inancının tam olduğunu dile getirerek, "Mevcut yönetimimiz bunu en güzel şekilde bu güne kadar göstermeye çalıştı. Hepimizi bu süreçten başarılı bir şekilde çıkacağız. Başkanımızın her zaman yanındayız. Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olacağını herkes biliyordu ama adaylığını son gün açıkladı. Bizde Eğitim Bir-Sen teşkilat olarak doğru kararda birleştik. Hem eğitim camiamız, hem de Manisa'mız kazanacaktır" diye konuştu.

Eğitim Bir-Sen Akhisar ilçe Temsilcisi Süleyman Erdem, mevcut başkan Sofuoğlu'na tam destek verdiklerini kaydederek, "Büyük bir birleşimle seçime gidiyoruz. Bu şölene bizlerde destek veriyoruz. Burada gördüğümüz tek şey var. O da birlik ve beraberliktir. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Daha sonra sendikanın ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri hep birlikte toplu fotoğraf çektiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Memur Sen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title