Haberler

Bursa'da Türk Sanat Müziği Gecesi

Balkan Rumeli Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) ile Bursa Türk Sanat Müziği Sevenler Derneği, Türk Sanat Müziği gecesi düzenledi.

Balkan Rumeli Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) ile Bursa Türk Sanat Müziği Sevenler Derneği, Türk Sanat Müziği gecesi düzenledi.

BALKANSİAD ve Bursa Türk Sanat Müziği Sevenler Derneği'nin birlikte düzenlediği Türk Sanat Müziği konserini, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan, Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Albay Cengiz Karacabey, Bursa Türk Sanat Müziği Sevenler Derneği Başkan Yardımcısı Gülseren Canyurt, Kaplıkaya Huzurevi sakinleri, Işıklar Askeri Hava Lisesi öğrencileri ve çok sayıda davetli izledi.

Programda bir konuşma yapan BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, "Bu hafta Yaşlılar Haftası. Onlarla Türk Sanat Müziği konserinde birlikte olmak gerçekten çok anlamlı. Yaşlılarımızı hiç bir zaman unutmamalıyız. Onları her zaman hatırlamalıyız. BALKANSİAD olarak Türk Sanat Müziği etkinliklerinde, eğitimde, sağlıkta ve ekonomide her zaman Balkan kültürü ile birlikte Bursa halkı için var olmaya çalışıyoruz. Müziğin kalbinin de Türk Sanat Müziği olduğunu düşünüyorum. Bu geceye bizi kırmayıp gelen misafirlerimize

ve katkılarını sağlayan herkese çok teşekkür ederim " diye konuştu.

Konserin sonunda, Bursa Türk Sanat Müziği Sevenler Derneği Başkan Yardımcısı Gülseren Canyurt, BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin'e, Türk Sanat Müziği'ne katkılarından dolayı plaket verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Özkan Karacabey Rumeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title