Haberler

Bitlis Adilcevaz İlçe Müftülüğü'nden 24 hafız için icazet merasimi düzenlendi

Güncelleme:

Bitlis'in Adilcevaz İlçe Müftülüğü tarafından Hatuniye Yatılı Hafızlık Kız Kur'an kursundan mezun olan 24 hafız için icazet merasimi düzenlendi. İlçe Müftüsü Erkan Karaca, hafız olmanın önemini vurgulayarak mezun olan hafızları tebrik etti.

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Adilcevaz İlçe Müftülüğü tarafından Kur'an kursundan mezun olan 24 hafız için icazet merasimi düzenlendi.

Adilcevaz İlçe Müftülüğü tarafından Hatuniye Yatılı Hafızlık Kız Kur'an kursundan mezun olan 24 hafız için "Hafızlık İcazet" merasimi düzenlendi. Düzenlenen programda konuşan İlçe Müftüsü Erkan Karaca, "Hafız olmak, Hazret-i Peygamber'in (SAS) övgüsüne, sevgisine mazhar olmak demektir. Hafız olmak, yaşayan Kur'an olmak, Allah'ın kelamını gönüllerde taşımak, hayatı Kur'anla kucaklamak demektir. İnanıyorum ki hafızlık yolculuğunu tamamlayan evlatlarımız ehl-i Kur'an olma yolunda ilerleyecekler ve nice güzel hizmetlere vesile olacaklardır. Bu vesileyle hafızlarımızı, ailelerini ve onları yetiştiren hocalarımızı tebrik ediyorum. Hatuniye Hafızlık Kız Kur'an kursumuza verdikleri destekten dolayı devletimize ve hayır sahiplerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kur'an kıraati, sinevizyon gösterisi, ilahiler, şiir ve konuşmalarla devam eden programın sonunda hafızlara taç giydirilip hafızlık belgeleri takdim edildi. Adilcevaz'da ilk defa yapılan hafızlık icazet merasimine protokol ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adilcevaz Bitlis Yerel Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title