Haberler

Niksar Belediye Başkanı Kürekle Tuzlama Yaptı

Güncelleme:

Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, belediye ekipleriyle birlikte kar temizleme çalışması yaptı.

Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, belediye ekipleriyle birlikte kar temizleme çalışması yaptı.

Tokat'ın Niksar ilçesinde aralıksız yağan ve etkili olan kar yağışı sonrasında belediye ekiplerinin kar temizleme mücadelesi devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Duran Yadigar'ın temizlik çalışmalarına da bizzat katılması vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Başkan Yadigar, kar yağışı sebebiyle Niksar Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli çalışmaların yapıldığını ve çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

Ekiplerimizin şehrimizin dört bir yanında yürüttüğü çalışmalarla yolların ulaşıma açık kalmasını sağlıyoruz diyen Belediye Başkanı Duran Yadigar, "Bu çalışmalar kapsamında şehrin ana artelleri başta olmak üzere devlet hastanesi yolu ve diğer caddelerde tuzlama ve kumlama çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Bununla birlikte kaldırımlardaki kar temizleme çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Niksar Belediyesi'ne ait 10 iş makinesi, temizlik, zabıta, park bahçeler ve fen işleri çalışanları vatandaşların mağdur olmaması için var gücüyle çalışıyor. Ekipler özellikle ana caddeler de sık sık temizleme ve tuzlama çalışması yapıyor" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muammer Duran Niksar Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title