Haberler

Başkan Taşhan, Belediye Meclis Üyeleri ile Taziye Evi İnşaatını Gezdi

Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, kahramanmaraş Belediyesinin katkıları ile yaptırılan taziye evi ve kütüphane inşatında incelemelerde bulundu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, kahramanmaraş Belediyesi'nin de katkıları ile yaptırılan taziye evi ve kütüphane inşaatını gezerek yapılan çalışmaları yerinde gördü, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Taşhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık bin metre kare alan üzerinde yapımı devam eden taziye evinin yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

Taziye evinin ilçe halkı için büyük bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Taşhan, şu bilgileri verdi:

"Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz'inde katkıları ile yapımına karar verdiğimiz taziye evinde bayan ve erkeklere ayrı ayrı olmak üzere 2 büyük salon, 2 yemekhane, 1 mutfak olacak. Ayrıca, taziye evinin teras katı çok amaçlı salon bahçesine çocuklar için bir park yapılacak aynı zamanda dinlenme yeri ve çay bahçesi olarak da kullanılabilecek."

Amaçlarının cenazesi olan vatandaşların  acı günlerinde yanlarında olmak olduğunu anımsatan Taşhan,  4 tane taziye çadırını hazır beklettiklerini ve gerektiğinde belediye görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşın evine kurularak teslim edildiğini sözlerine ekledi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Taşhan Kahramanmaraş Türkoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title