Haberler

Başkan Doğan, "Açılan Her İş Yeri Bir Ekmek Kapısı"

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yahya Kaptan Mahallesi ile Akpınar TOKİ konutlarında iki işyerinin açılışına katılarak "Açılan her iş yeri bir ekmek kapısıdır” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yahya Kaptan Mahallesi ile Akpınar TOKİ konutlarında iki işyerinin açılışına katılarak "Açılan her iş yeri bir ekmek kapısıdır" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ilk olarak Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki Arasta Park'ta Serhat Özcan'ın sahibi olduğu iş yerinin açılışına katıldı. Başkan Doğan daha sonra Akpınar TOKİ konutlarında Mehmet Cevher'in sahibi olduğu marketin açılışını yaptı.

Açılışlarda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İzmit'imiz, ülkemiz her geçen gün daha iyiye gidiyor, daha da güçleniyor ve kuvvetleniyor. Tabi ki, büyümenin getirdiği sorunları, dünyadaki ticari gelişmelerin etkisini de hissediyoruz. Esnafımızın, vatandaşımızın da çektiği sıkıntılar, zorluklar oluyor. Avrupa'yı Dünyayı da gören bir kardeşiniz olarak, şuanda onlardan daha iyiye gittiğimizi gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim. Türkiye olarak onlardan daha fazla güçleniyoruz. İşyerlerinin açılışının, bir referandum öncesi olması, ülkemizin dışındaki hem ticari hem sosyal olayların etkisine rağmen olması çok önemlidir. İşyeri sahiplerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum" dedi.

Başkan Doğan, konuşmasında 16 Nisan'daki referanduma da değinerek, "Ülkemiz birlik beraberlik içerisinde olduğu sürece, iyi yönetildiği sürece, istikrar olduğu sürece bu güzel gelişmeleri yaşamaya devam edeceğiz. Türkiye düşmanlarını, Türkiye'yi bölmek isteyenleri iç ve dış mihraklarını hepsini hayal kırıklığına uğratacağız. Pazar günü milletimizin, sağduyusuyla ülkesine geleceğine, bayrağına, cumhuriyetine, herhangi bir siyasi bakış açısı olmadan, çocuklarının geleceğine sahip çıkacağına adım gibi eminim. Sandıkta tüm dünyaya, tüm Türkiye karşıtı olan ülkelere en güzel cevap verilecektir" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Türkiye Akpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title