Haberler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu, Germencik'te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve CHP Germencik İlçe Başkanı Tayfur Bozdağ ile birlikte Germencik pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazardan alışveriş yapan vatandaşlar, fiyatların çok yüksek olmasından şikâyet etti. Pazarcı esnafı ise girdi maliyetlerinin çok yüksek olmasından yakınarak satış yapamadıklarını belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ; CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve CHP Germencik İlçe Başkanı Tayfur Bozdağ ile birlikte Germencik pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazardan alışveriş yapan vatandaşlar, fiyatların çok yüksek olmasından şikayet etti. Pazarcı esnafı ise girdi maliyetlerinin çok yüksek olmasından yakınarak satış yapamadıklarını belirtti.

Vatandaşlarla buluşmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Pazarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlar, Çerçioğlu'na yüksek enflasyonun alım gücünü düşürdüğünü ve pazar arabalarını dolduramadıklarını belirtti. Artan mazot ve gübre fiyatlarının ister istemez ürün fiyatlarına da yansıdığını belirten pazarcı esnafı ise tek günde sattıkları ürünü artık iki-üç pazar dolaşarak satabildiklerini ifade etti.

Pazardan alışveriş de yapan Çerçioğlu, esnafa hayırlı işler diledi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Özlem Çerçioğlu Evrim Karakoz Milletvekili Fuat Öndeş Alışveriş Germencik Germencik Aydın Yerel Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title