Haberler

Bal-Göç'ün Yeni Yönetiminden AK Parti'ye Ziyaret

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (Bal- Göç) yeni yönetimi AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'la bir araya geldi.

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (Bal- Göç) yeni yönetimi AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'la bir araya geldi.

Genel başkanlığa yeni seçilen Doç. Dr. Yüksel Özkan ve ekibi, Yalçın'ı ziyaret etti. Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Özkan, önümüzdeki süreçte Bursalılık bilinciyle hareket ederek, Bal- Göç'ün bakış açısıyla şehrin sorunlarını İl Başkanı Sedat Yalçın'a iletip çözüm bulunmasına destek sağlayacaklarını söyledi.

Özkan,

Bal- Göç yönetiminde Balkan mozaiği oluşturduklarını dile getirerek, "Derneğin misyonu değişmeyecek, faaliyetlerimizin çoğu Balkanlar'a yönelik olacak. AK Parti'nin önderliğinde Balkanlar'a istihdam oluşturma anlamında il başkanlığınızın kapınızı çalacağız. Balkanlar'da yaşayanlar bizim kardeşimiz, soydaşımız… Onlara da sahip çıkmaya çalışacağız. Bu konularda bizlere destek vereceğinizden hiç kuşkumuz yok"

dedi.

Bursa'nın göç alan bir şehir olduğunu hatırlatan AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da, Bursa'daki hemşeri derneklerinin halkı şehre adapte etmesi gerektiğini, bunun Bursa'nın gelişimmesine büyük katkısı olacağını vurguladı.

AK Parti'nin ilçe kongreleri bitirmek üzere olduğunu söyleyen Yalçın, "İl kongremiz de nisan ayı gibi olacak. Türkiye bir yola girdi. Türkiye'de bir istikrar var, bu istikrar bozulmasın isteniyor. Ekonomimiz 4 kat büyüdü ve bu süreçte halk hak ettiği şeyleri alıyor. Gelir dağılımında da bir düzelme başladı. Daha da iyi olacak" dedi.

Yalçın, il kongresinden sonra göreve devam etmeleri durumunda çok farklı dallarda uzman olan, Bursa'yı çok iyi bilen isimlerle çalışacaklarını duyurdu. Yalçın, Bal-Göç'ten de bu süreçte katkı beklediklerini ifade ederek, yeni yönetiminde Bal- Göç üyesi isimlerin de olacağı sinyalini verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Özkan Sedat Yalçın Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title