Haberler

Ayşe Güzeloğlu Kadınlar ve Çocuklarla Buluştu

Güncelleme:

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu, SODES kapsamında kadınlar ve çocuklarla bir araya geldi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu, SODES kapsamında geçtiğimiz yıl açılan 'Aile Danışma ve Kadın Yaşam Merkezi ile Siteler Polis Merkezi'ni ziyaret ederek, kadınlar ve çocuklarla bir araya geldi.

Mersin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayşe Güzeloğlu'na Mersin'de yoğun göç alan ve yoksul ailelerin yaşadığı Şevket Sümer Mahallesi'nde bulunan 'Aile Danışma ve Kadın Yaşam Merkezi'ni ziyaretinde Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, Akdeniz Kaymakamı Zeki Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selahattin Bulut ile Siteler Polis Merkezi Amiri Başkomiser Zeki Çakırtaş eşlik etti.

Kadınlara, ailelerine ve çocuklarına yönelik çok amaçlı hizmet verilen Yaşam Merkezi'nde kadınlarla sohbet eden Güzeloğlu, kadınların kurslarda ürettikleri ürünleri de inceledi. Kursları başarıyla tamamlayan kadınların duygularını paylaştığı ziyarette Güzeloğlu, kursiyerlerin saç tasarım defilesini de izledi. Dans gösterisinin ardından Ayşe Güzeloğlu tarafından okuma-yazma kursunu başarıyla tamamlayan 10 kursiyere sertifikaları verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bulut, Aile Danışma ve Kadın Yaşam Merkezi Projesi fikrinin 2011 yılı Temmuz ayında ortaya atıldığını anlatarak, "Daha sonra bu 3 katlı binayı kiraladık. Hummalı çalışmaların ardından binayı hizmete açtık. Binayı dolduran çok güzel insanlar oldu. Sevgi ve kardeşlik getirdik. Şu ana kadar bin 90 kadın merkezdeki hizmetlerden yararlandı. 2013 yılı Ekim ayında projemizi bitireceğiz. İnşallah 2 bin insan buraya gelecek" dedi.

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne tayininin çıktığını söyleyen Bulut, 3 Haziran 2013 tarihi itibariyle Mersin'deki görevini bırakacağını sözlerine ekleyerek, "Gidiyorum, ama gönlüm her zaman sizlerle birlikte olacak" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Karabiber ise kadınlara seslenerek, burada bir gönül hizmetinin verildiğini kaydetti ve "Eksik kaldığınız eğitimler burada verilerek sizlerin hayata tutunmanıza yardımcı oluyoruz. Özellikle Sayın Valimizin ve Sayın Hanımefendi'nin bütün ilgisi ve alakası sizler için. Sizlerin daha iyi yetişmesi ve çocuklarınıza daha iyi bakmanız için her türlü hizmet ve kurs düşünüldü. Sizlerin her türlü talebi bizler için değerli" ifadelerini kullandı.

Ayşe Güzeloğlu, Yaşam Merkezi'ndeki programın ardından çocukların isteği üzerine, çeşitli sosyal aktivitelerin yapılmasına imkan sağlayan altyapıları ile çocuklar için eğitim-eğlence alanı niteliği taşıyan ve Türkiye'de örnek oluşturan Siteler Polis Merkezi'ne de ziyarette bulundu. Burada Siteler Polis Merkezi Amiri Başkomiser Zeki Çakırtaş ile çocuklar tarafından karşılanan Güzeloğlu, çocuklarla birlikte karakol içerisinde düzenlenen internet ve sinema salonu ile futbol-basketbol sahalarını gezdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Bulut Basri Güzeloğlu Akdeniz Mersin Yerel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title