Haberler

Ankaralı balıkçı, tazeliği göstermek için hamsileri çiğ çiğ yiyor

Güncelleme:

Ankara'da balıkçılık yapan Yakup Öztürk, müşterilerine balığın tazeliğini göstermek için hamsileri çiğ yiyor. Öztürk'ü gören vatandaş ise durum karşısında şaşkınlığını gizlemekte güçlü çekiyor.

İlginç olayın adresi Ankara'nın Sincan ilçesi. Halk pazarında hamsi satışı yapan pazar esnafı Yakup Öztürk'ün, müşterilerine satış yaparken uyguladığı taktik görenleri gülümsetirken bir yandan da şaşkınlığa uğratıyor. Öztürk, balığın taze olduğunu kanıtlamak için çiğ şekilde yiyor. Bu yöntem karşısında balığın tazeliğinden emin olan vatandaş isetezgaha koşarak balık alıyor.

Ankaralı balıkçı, tazeliği göstermek için hamsileri çiğ çiğ yiyor

"ÇİĞ BALIĞIN FINDIK GİBİ TADI VAR"

"Balığın en tazesi Ankara'da yenir" lafını kanıtlayan Yakup Öztürk, çiğ balığın fındık gibi tadının olduğunu ifade etti."Balığın vitamini kılçığında. Limonu sıkıp ağzına atacaksın" diyerek müşterilerine nasıl yendiğini gösterdi.

Balık almak için tezgaha gelen müşteriler ise çiğ balık yiyen Öztürk'ü görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Vatandaş, çiğ balık yemediğini ve hayatlarında ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını ifade etti.

Yaşanan o ilginç anlardan geriye ise bu görüntüler kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Öztürk Ankara Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title