Haberler

Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkanı Fermani Kurtel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti

Güncelleme:

Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkanı Fermani Kurtel ve beraberindeki heyet, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette engellilere yönelik hizmetlerden dolayı teşekkür edildi ve plaket takdim edildi.

Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkanı Fermani Kurtel, beraberindeki heyetle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kurtel ve Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, Çerçioğlu'na engellilere yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür edip plaket takdim etti. Çerçioğlu ise bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlar için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Çerçioğlu ayrıca Kurtel'e ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Kaynak: ANKA / Yerel

Özlem Çerçioğlu Aydın Engelliler Belediye Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title