Haberler

Alanya'da Balıkçı Ağına Köpekbalığı Takıldı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir balıkçının ağlarına 2. 5 metre boyunda, 220 kilo ağırlığında 'camgöz' türü köpekbalığı takıldı.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir balıkçının ağlarına 2. 5 metre boyunda, 220 kilo ağırlığında 'camgöz' türü köpekbalığı takıldı. Kıyıya getirilen köpekbalığı, turistlerin ilgi odağı oldu. Alanya'da 37 yıldır balıkçılık yapan 46 yaşındaki Hüseyin Çakal'ın dün gece Demirtaş sahilinde denize bıraktığı ağlara, 'camgöz' cinsi ölü bir köpekbalığı takıldı. Sabah ağları toplamak için sahile giden Çakal, teknesiyle ağları çektiğinde 2, 5 metre boyunda, yaklaşık 220 kilo ağırlında camgöz türü köpekbalığı ile karşılaştı.

Çakal'ın kıyıya getirdiği ölü köpekbalığı, sahildeki turistlerin ilgi odağı oldu. Turistler, köpekbalığıyla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Camgöz köpekbalığının Ege ve Akdeniz'de yaşayan bir tür olduğunu belirten Hüseyin Çakal, "Camgöz türü köpek balığı derin denizde yaşar. Kıyıya 150- 200 metreden fazla yanaşmazlar ve tehlikeli değillerdir. Hayatımda ilk kez köpekbalığı tuttum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title