Haberler

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu Açıklaması

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti iktidarı ile büyüyen Türkiye’nin daha çok kazanan, istihdam sağlayan ve güven veren bir ülke olduğunu söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti iktidarı ile büyüyen Türkiye'nin daha çok kazanan, istihdam sağlayan ve güven veren bir ülke olduğunu söyledi.

Hacıeyüpoğlu, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesini ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında şehirde ki STK'ları ziyaret ederek kendilerinin görüşlerini aldığını dile getiren Hacıeyüpoğlu'nu TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik, Başkan Yardımcısı Selahattin Bektaş, Başkan Danışmanı Gökhan Güler ve Genel Sekreter Ferhat Ateş karşıladı.

2002'de iktidara gelen AK Parti'nin çökmüş bir ekonomiyi devraldığını hatırlatan Hacıeyüpoğlu, "AK Parti 2002'de bankaları iflas etmiş, ekonomisi çökmüş, yatırımcısına güven vermeyen ve memur maaşlarını bile ödemekte zorluk çeken bir ülke devraldı. Biz bayram öncelerinde memur maaşlarını erken dağıtmanın televizyonlarda flaş haber olarak gösterildiği günleri de hatırlıyoruz. Deprem yardımları ile memur maaşlarını dağıtanlar, bugün o zamanları öylesine unutmuşlar ki; üreten ve kazanan Türkiye'yi görmekten acizler. Bugün dünyanın en büyük 17.ekonomisi olan Türkiye, bölgesinin yıldızı konumundadır. TÜMSİAD gibi işadamlarımızın oluşturduğu bir topluluk, 2002'den bu yana ülkede yaşanan değişimi çok net görmektedir" dedi.

Hacıeyüpoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "İş dünyamız bugün istikrardan yanadır. Önünü göremeyen ve maceradan ibaret siyasi projelerle bu milletin yönetimine talip olunmaz. Millet bunlara prim vermez. AK Parti dönemi ile üreten ve kazanan Türkiye, 7 Haziran yine iradesini istikrardan yana koyacak, yeni anayasa ve çözüm süreci ile Türkiye'nin önü daha da açılarak üretmek ve istihdam sağlamak alanında yeni ufuklar açılacaktır."

TÜMSİAD şube başkanı Murat Kesik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hacıeyüpoğlu'da adaylık yolunda başarılar diledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Hacıeyüpoğlu Ak Parti Türkiye Sakarya Yerel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title