Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Uşak Belediye Başkan adayı Bülent Yazgan, Uşak Valiliği, Hizmet İş Sendikası Uşak Şubesi ve Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.

CHP Uşak Belediye Başkan adayı Bülent Yazgan, Uşak Valiliği, Hizmet-İş Sendikası Uşak Şubesi ve Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.

Uşak Valiliği'ni ziyaretinde çalışanlarla görüşen Yazgan, destek istedi. Daha sonra Hizmet–İş Sendikası Uşak Şubesi Başkanı Recep Sorkun ve bir grup sendika üyesiyle bir araya gelen Yazgan, yaptığı konuşmada, özgürlükleri savunan bir parti olduklarını belirterek, "Uşak'ta belediye hizmetlerini belediye başkanı değil, burada çalışan işçiler yapıyor. Yol bakım çalışmaları, Uşak'ın hizmetlerini, temizliğini yapan hep burada çalışan işçi kardeşlerimiz gerçekleştiriyor. Belediye başkanlığına seçildiğimiz takdirde, işçiler için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda en ufak bir kuşkunuz olmasın" dedi.

Yazgan Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaretinde Oda başkanı Uğur Albayrak ve üyelerle bir araya geldi.

Albayrak, Yazgan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

"Seçimlerden sonra genellikle belediye başkanları kendilerini sivil toplum kuruluşları ve sendikalardan soyutluyor. Biz seçilen kim olursa olsun, seçimden sonra da bir arada olmak istiyoruz. Ayrıca seçim öncesi bütün başkan adaylarımızı odamıza davet edip, üyelerimize projelerini anlatabileceği bir ortam sunmak istiyoruz. Başkan adaylarımıza gerekli daveti göndereceğiz."

Yazgan da göreve geldikleri takdirde sivil toplum kuruluşları ve odalarla bir arada olacaklarını belirterek, "Belediye başkan adaylarını burada toplama düşünceniz çok güzel. Bu sayede adaylar projelerini halka tanıtmak adına güzel bir fırsat yakalamış olacak. Biz bu davete olumlu cevap vereceğiz" dedi. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Hizmet İş Sendikası Bülent Yazgan Sorkun Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title