Haberler

Yengesini Sopayla Dövdü, Dostunu Hastanelik Etti

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yengesini sopayla döven şahıs, yengesinin dostu olduğu iddia edilen kişiyi de makasla hastanelik etti.

Zonguldak Ereğli'de C.T. isimli şahıs, ağabeyinin eşi N.T.'yi bir süredir şüphelendikleri ve dostu olduğu iddia edilen K.Ö. (35) ile gezerken gördü. Eline geçirdiği sopa ile önce yengesine saldıran ve yerde tekme ve yumruk vurarak bayıltan C.T. daha sonra ise dostu olduğu iddia edilen K.Ö.'nün peşinden koşarak girdiği bir dükkanda eline geçirdiği makasla sırtından yaraladı. C.T. olay yerinden kaçarken K.Ö. ise kanlar içerisinde yere yığıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri K.Ö.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baygın vaziyette hastaneye gelen K.Ö.'nün bilincini kaybetmemesi için 112 sağlık görevlileri yoğun çaba gösterdi. Ameliyata alınan K.Ö.'nün ciğerlerinde parçalanma olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

YENGE KAÇTI

Kayınbiraderi tarafından sopa, yumruk ve tekmelerle dövülerek bayılan ve bir dükkana alınan N.T. kendisine geldikten sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

SALDIRISI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Çarşı merkezinde yaşanan olay ise iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kayın birader C.T.'nin yengesine sopa, tekme ve yumruklarla saldırdığı anlar ve N.T.'nin bayıldıktan sonra vatandaşlar tarafından dükkana taşınması saniye saniye kaydedildi.

Saldırı olayını gerçekleştirdiği iddia edilen C.T. polis tarafından aranırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Ereğli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (38)

almanya:

söyle agbine bosasisin herkes yoluna gitsin kadina vurmaya ne hakin var adi serefsiz ben kanun olsam o kadina vuranin elini keserim bu barbarlara ibret olsun diye kimse kimseye zorbalik yapamaz

13
113
yanıtYanıtla
.cemilemobilWeb@haberler.com:

Bide karisini aldatan erkekleri boyle dovseler cok guzel olur

60
6
yanıtYanıtla
evet:

aynen

yanıt24
yanıt2
can tkekin:

kadınlara aldatmuyormu

yanıt3
yanıt2
doğrucu delikanlı:

VALLAHİ YÜZDE 99 UMUZ DAYAK YERİZ . . . EMİN OLABİLİRSİNİZ TASVİP EDİYORMUSUN DERSENEİZ ETMİYORUM AMA NE ÇARE RUHUMUZ KİRLENMİŞ ERKEKLER İTİRAF ETSİNLER İLLAKİ YAPMIŞLARDIR. AMA DİYECEKSİNİZKİ SEN ÖYELE İSEN HERKESMİ ÖYLE HAYIR HERKES DEDEMDİM YÜZDE 99 DEDİM O BİRLİK KISIMDA ya imanı çok kuvvetli. . yada beceriksiz

yanıt0
yanıt0
FERHAT:

Ne yapsaydı madalyamı takacaktı . . İyi yapmış gebertseydi keşke. . . Bu alevilerde aile yapısı iyice çığırından çıkmış edep haya kalmamış kızlarında

18
33
yanıtYanıtla
coco Mobil-ANDROID:

kadınlar böyle pisliği çok yapiyolar doyumsuzlar sonra kadın cinayeti diyorlar böyle bi olayı bir erkek nasıl kaldırır gözünün önünden o goruntu gider mi gitmez hoşuna gittiklerine versinler sonra kadın cinayeti dimi.

48
3
yanıtYanıtla
efkan tolay Mobil-ANDROID:

hak etti diye Yorum yapanlar acaba nekadar nahmuslular

6
44
yanıtYanıtla
AlmobilWeb@haberler.com:

Iyi yapmis eline koluna saglik helal olsun

45
3
yanıtYanıtla
Yok artikmobilWeb@haberler.com:

Aksam haberlerinde FLAS FLAS FLAS KADINA SOKAK ORTASINDA SIDDET derlerse hic sasirmayin delikanliyi vatan haini ilan ederler eline saglik kardesim

46
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title