Haberler

2024'de burçları neler bekliyor? 2

Yeşim Mutlu

Yeşim Mutlu

Fotoğrafçı Influencer Dijital İçerik Üreticisi
28.12.2023 12:06

Sevgili Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık hazır mısınız? Sevgili Elif Canyurt'tan işte 2024 burç yorumlarınız.

2024'de burçları neler bekliyor? 2

TERAZİ, YÜKSELEN TERAZİ

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçti: Çalışma ortamınızda, çalışma şartlarınızda, günlük rutinlerinizde, gündelik sorumluluklarınızda, sağlığınızda, varsa ev hayvanlarınızla ilgili konularda hem zorluklar verebilir, sorumluluklarınız artabilir, yeni bir düzen kurmak adına yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Özellikle alkol, sigara gibi bağımlılıklardan uzak durmak, sağlıklı beslenmek, spor yapmak bu süreçte şiddetle tavsiye edilir. Mart 2023'te başlayıp Şubat 2026'ya kadar sürecek bu 2,5 yıllık süreci sorumluluk alarak, kendinize gerçekçi hedefler belirleyerek, mevcut sorunları görmezden gelmeden, kendinizi kandırmadan harekete geçerseniz, tüm bu konularda hayatınızı sağlam yapılandırmış olursunuz, Satürn sınavlarını geçenler, ödüllerini de alır.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri; yaşadığınız ev, şehir, yuvanız, aileniz, ebeveyn aileniz, iş, kariyer, statüleriniz, ilişkilerinizle ilgili konularda köklü değişimler sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek hem kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıyor hem de daha yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: En çok yetenekleriniz, hobileriniz, çocuk konularınız, özel hayatınız, yatırımlarınız, babanızın para konularıyla ilgili, uzun yıllar sürecek ve güzel destekler alacağınız köklü değişim dönüşüm serüveni başlıyor.

Şanslar nereden? Şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter, Mayıs 2023'ten Mayıs 2024'e kadar evlilik, ortaklık, nafaka, miras, banka kredileri, borçlar, ameliyatlar, hukuksal konularla ilgili çalışıyor, kriz yönetiminizi kolaylaştırıyor hatta 21 Nisan haftası tüm bu konularda şaşırtıcı, yeni gelişmelere, ani beliren olaylara gebe olabilir.Ve 27 Mayıs 2024 itibariyle İkizler burcuna geçerek eğitimler, akademik konular, ticaret, hukuksal konular, yurtdışı konuları, seyahatler, her türlü medya, reklam işleri, kadim ilimlere, değişik felsefelere, inançlara ilgi duyma, bir konuda uzmanlaşmayla ilgili fırsatlar ve kolaylıklar sunuyor olacak hem de 1 yıl kadar, tüm bu konularda şans, talih sizden yana.

AKREP, YÜKSELEN AKREP

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçti: özel hayatınız, çocuklarla ilgili konularınız, yetenekleriniz, yatırımlarla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir, yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Mart 2023'te başlayıp Şubat 2026'ya kadar sürecek bu 2,5 yıllık süreç aslında sizi destekleyen, güzel etkide. Bunun için sorumluluk alarak, kendinize gerçekçi hedefler belirleyerek, mevcut sorunları görmezden gelmeden, kendinizi kandırmadan harekete geçerseniz, tüm bu konularda hayatınızı, hedeflerinizi sağlam yapılandırmış olursunuz, Satürn sınavlarını geçenler, ödüllerini de alır.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri; kardeşlerinizle, yakın çevrenizle ilgili, ticari işleriniz, eğitimleriniz, iletişim becerilerinizle ilgili köklü değişimler sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek hem kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıyor hem de daha yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: En çok yaşadığınız ev, şehir, yuvanız, aileniz, ebeveyn aileniz, iş, kariyer, statüleriniz, ilişkilerinizle ilgili, uzun yıllar sürecek, köklü değişim dönüşüm serüveni başlıyor.

Şanslar nereden? Şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter, Mayıs 2023'ten Mayıs 2024'e kadar hem sosyal hem özel ilişkiler, iş, iş ortaklıkları, hukuksal konular, yurtdışı konularıyla ilgili çalışıyor, hatta 21 Nisan haftası tüm bu konularda şaşırtıcı, yeni gelişmelere, ani beliren olaylara gebe olabilir.Ve 27 Mayıs 2024 itibariyle İkizler burcuna geçerek evlilik, ortaklık, nafaka, miras, banka kredileri, borçlar, ameliyatlar, yatırımlar, hukuksal konularla ilgili fırsatlar ve kolaylıklar sunuyor olacak, kriz yönetiminizi iletişim becerilerinizi arttırarak kolaylaştırabilir hem de 1 yıl kadar.

YAY, YÜKSELEN YAY

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçti; yaşadığınız ev, şehir, yuvanız, aileniz, ebeveyn aileniz, iş, kariyer, statüleriniz, ilişkilerinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir, aksayan işleri yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Mart 2023'te başlayıp Şubat 2026'ya kadar sürecek bu 2,5 yıllık süreçte sorumluluk alarak, kendinize gerçekçi hedefler belirleyerek, mevcut sorunları görmezden gelmeden, kendinizi kandırmadan harekete geçerseniz, tüm bu konularda hayatınızı, hedeflerinizi sağlam yapılandırmış olursunuz, Satürn sınavlarını geçenler, ödüllerini de alır.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri; hem kazançlarınız hem yatırımlarınız hem kendinize yaptığınız yatırımlarla, ilişkilerle ilgili köklü değişimler sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek hem kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıyor hem de daha yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: En çok iletişim becerilerinizle ilgili, kardeş, kuzen, yakın çevrenizle ilgili, ticaret, eğitim, anlaşmalar, sözleşmelerle, taşınmalarla ilgili, uzun yıllar sürecek, köklü değişim dönüşüm serüveni başlıyor.

Şanslar nereden? Şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter, Mayıs 2023'ten Mayıs 2024'e kadar çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz, gündelik sorumluluklarınız, ev hayvanlarınız ve sağlığınızla ilgili çalışıyor, hatta 21 Nisan haftası tüm bu konularda şaşırtıcı, yeni gelişmelere, ani beliren olaylara gebe olabilir.Ve 27 Mayıs 2024 itibariyle İkizler burcuna geçerek hem sosyal hem özel ilişkiler, evlilik, ortaklık, iş, ev, aile, yurtdışı konuları, ticaret ve hukuksal konularla ilgili fırsatlar ve kolaylıklar sunuyor olacak, bolca sosyalleşebilir, seyahatler, anlaşmalar yapabilirsiniz, husumet yaşadığınız kişilere dava açabilirsiniz Haziran 2025'e kadar.

OĞLAK, YÜKSELEN OĞLAK

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçti; kardeş, kuzen, yakın çevrenizle ilgili, ticaret, anlaşmalar, sözleşmeler, taşınmalar, eğitimlerle ilgili konularda birtakım zorluklar yaşanabilir, sorumluluklarınız artabilir, aksayan işleri yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Mart 2023'te başlayıp Şubat 2026'ya kadar sürecek bu 2,5 yıllık süreçte sorumluluk alarak, kendinize gerçekçi hedefler belirleyerek, mevcut sorunları görmezden gelmeden, kendinizi kandırmadan ve kendi sınırlarınızı net çizerek harekete geçerseniz, tüm bu konularda hayatınızı, hedeflerinizi sağlam yapılandırmış olursunuz, biraz çaba ile üstesinden gelebilir, hatta tüm bu konularda destekleyici bir etki de çalışıyor. Satürn sınavlarını geçenler, ödüllerini de alır.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri; kendinizle ilgili her konuda, hem sosyal hem özel ilişkilerinizde, evlilik, iş, kariyer, aile, yuva, ev konularında köklü değişimler sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek hem kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıyor hem de daha yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: En çok kazançlarınız, yatırımlarınız hatta kendinize yatırımlarınızla ve ilişkilerinizle ilgili, uzun yıllar sürecek, köklü değişim dönüşüm serüveni başlıyor.

Şanslar nereden? Şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter, Mayıs 2023'ten Mayıs 2024'e kadar çocuklarla ilgili konularınızda, yetenekleriniz ve hobilerinizle, özel hayatınızla, yatırımlarınızla ilgili çalışıyor, hatta 21 Nisan haftası tüm bu konularda şaşırtıcı, yeni gelişmelere, ani beliren olaylara gebe olabilir.Ve 27 Mayıs 2024 itibariyle İkizler burcuna geçerek çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz, gündelik sorumluluklarınız, ev hayvanlarınız ve sağlığınızla ilgili fırsatlar ve kolaylıklar sunuyor olacak, bolca iş seyahatlerine çıkabilir, iş anlaşmaları yapabilirsiniz, eğitimler alabilirsiniz Haziran 2025'e kadar.

KOVA, YÜKSELEN KOVA

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçti; kazançlarınız, gayrimenkulleriniz, ilişkileriniz ve kendi özdeğer konularınızda birtakım zorluklar yaşanabilir, sorumluluklarınız artabilir, aksayan işleri yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Mart 2023'te başlayıp Şubat 2026'ya kadar sürecek bu 2,5 yıllık süreçte sorumluluk alarak, kendinize gerçekçi hedefler belirleyerek, mevcut sorunları görmezden gelmeden, kendinizi kandırmadan ve kendi sınırlarınızı net çizerek harekete geçerseniz, tüm bu konularda hayatınızı, hedeflerinizi sağlam yapılandırmış olursunuz, biraz çaba ile üstesinden gelebilirsiniz. Satürn sınavlarını geçenler, ödüllerini de alır.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri, kendinizin veya çok yakınlarınızın sağlık konularında, gurbet, uzaklar, yurtdışı konularında, bazı kadersel konularda, maddi manevi kayıplar getiren olaylarda, mana arayışında köklü değişimler sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek hem kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıyor hem de daha yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: En çok; kendinizle ilgili her konuda, hem sosyal hem özel ilişkilerinizde, evlilik, iş, kariyer, aile, yuva, ev, sağlık konularında tabiri caizse küllerinden doğuran bir enerjiyle, uzun yıllar sürecek, köklü değişim dönüşüm serüveni başlıyor.

Şanslar nereden? Şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter, Mayıs 2023'ten Mayıs 2024'e kadar, eviniz, aileniz, ebeveynleriniz, köklerinizle ilgili çalışıyor, hatta 21 Nisan haftası tüm bu konularda şaşırtıcı, yeni gelişmelere, ani beliren olaylara gebe olabilir.Ve 27 Mayıs 2024 itibariyle İkizler burcuna geçerek hayatı biraz daha keyifli kılıyor olacak, özel hayatınızla ilgili, çocuklarınız, yetenekleriniz, hobileriniz, sosyalleşmeyle, yatırımlarla ilgili fırsatlar ve kolaylıklar sunuyor olacak, bolca seyahatlere çıkabilir, hobilerinizi para kazanacak kadar geliştirebilirsiniz Haziran 2025'e kadar.

BALIK, YÜKSELEN BALIK

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçti; kendinizle ilgili her konuda, eğitimleriniz, hayat hedefleriniz, görünüşünüz, sağlığınız, hem sosyal hem özel ilişkileriniz, aileniz, kariyerinizle ilgili hiçbir konuyu akışa bırakamayacağınız, dümenin başında olmanız gereken, sorumluluk alarak, aksayan her konuyu yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Mart 2023'te başlayıp Şubat 2026'ya kadar sürecek bu 2,5 yıllık süreçte kendinize gerçekçi hedefler belirleyerek, mevcut sorunları görmezden gelmeden, kendinizi kandırmadan ve kendi sınırlarınızı net çizerek, iyiliğinizi maraz doğurmayacağı seviyede bırakarak harekete geçerseniz, tüm bu konularda hayatınızı, hedeflerinizi sağlam yapılandırmış olursunuz. Satürn sınavlarını geçenler, ödüllerini de alır.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri sosyal çevrenizde, arkadaş ilişkilerinizde, bağlı olduğunuz gruplar, topluluklarla ilgili, hayat beklentilerinizle ilgili köklü değişimler sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek hem kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıyor hem de daha yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: En çok; gurbet, uzaklar, yurtdışı konuları, sağlık, inançlar, ruhsal şifalanma, mana arayışlarınızla ilgili konularda uzun yıllar sürecek, köklü değişim dönüşüm serüveni başlıyor.

Şanslar nereden? Şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter, Mayıs 2023'ten Mayıs 2024'e kadar, , kardeş, akraba, komşu gibi yakın çevrenizden gelen desteklerle ilgili, anlaşmalar, sözleşmelerle, eğitimleriniz, ticari işlerinizle, seyahatler, taşınmalarla ilgili çalışıyor, hatta 21 Nisan haftası tüm bu konularda şaşırtıcı, yeni gelişmelere, ani beliren olaylara gebe olabilir. Ve 27 Mayıs 2024 itibariyle İkizler burcuna geçerek yuvanız, eviniz, aileniz, ebeveynlerinizle ilgili fırsatlar ve kolaylıklar sunuyor olacak, ne var ki biraz çabalamanız, fırsatların peşinden koşmanız gerekebilir Haziran 2025'e kadar.

Sevgili Elif'e çok teşekkür ediyorum.

Umarım 2024 sevdiklerinizle geçireceğiniz anılarla dolu, başarılarınızın arttığı bir yıl olur.

Sağlık, huzur ve başarılar sizinle olsun!

Mutlu yıllar.

YSM

title