Haberler

2024'de burçları neler bekliyor? 1

Yeşim Mutlu

Yeşim Mutlu

Fotoğrafçı Influencer Dijital İçerik Üreticisi
27.12.2023 11:48

Söz konusu astroloji olunca herkesin bir fikri var. Kişisel merak, uzman merak, hiç merak, yıldızlar beni nasıl etkiler yahu?

Çok kişinin göz ucuyla dahi okuduğu ama dünyada en çok merak edilen burçlar ve burç yorumları. Kişisel olarak astrolojiye daima merakım var. Uzman seviyesine geçebilmem mümkün değil. Etrafımda çok tatlı astrolog arkadaşlarım var. Sohbet, yorum her zaman çok keyifli. Ve ben hala kişisel haritamı akıllı telefon ekranından gösterip o nerede bu nerede seviyesindeyim. İki hafta önce sevgili Elif Canyurt ile sabah kahvesinde söz dolaştı döndü benim haritama geldi. Elif ile yıllar önce bir marka için gerçekleştirdiğim fotoğraf eğitiminde tanışmıştım. O zaman mühendis bir anne olarak çocukta yaparım kariyerde akışında çocuklarını büyütmekle meşguldü. Aradan çok zaman geçti. Elif; görüşmediğimiz süreçte kariyerine ciddi bir astroloji eğitimi alarak "Mühendis Astrolog" olarak devam etmeye başlamış. İyi ki de başlamış.

Bugüne kadar Elif'e gel bana burçları yaz demediğimi fark ettim. Çok da ayıp etmişim. İnsan burnunun ucundakini göremiyor. İşte o sabah Elif'ten bana 2024 burç yorumlarını yazar mısın dedim? Sonra da kızı acaba zorladım mı diye düşündüm. Söz konusu astroloji olunca herkesin kendine göre bir yorumu var. Elif'e çok teşekkür ediyorum. Zaman ayırdı ve her burç için uzun uzun detaylı bir yazı ortaya çıktı. Elif'i ınstagramda takip etmek isterseniz hesabı @haritam_ne_diyor. Elif kadar keyifli yorum paylaşanı da görmedim. Görünmez Kaza görse eminim çok feyz alır.

2024'de burçları neler bekliyor? 1

İki bölüm halinde 2024 burç yorumlarını paylaşacağım. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak2024 yorumlarınızı okumaya hazır mısınız?

KOÇLAR, YÜKSELEN KOÇLAR

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçerek 12.evinizden sınavlar vermeye başladı ve Şubat 2026'ya kadar da burada. İş ortamındaki sıkıntılar, bedenen yorucu çalışma şartlarınız veya günlük rutinlerinizdeki temponun fazla oluşu hem bedenen hem ruhen yorabilir, o yüzden hem fiziksel hem mental sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecektir. Zaman zaman izole olmak, yaşadığınız yerden uzaklaşmak, kendinizi, ruhunuzu dinlendirmek, terapi almak, şifa çalışmalarına katılmak, yoga, meditasyon, dua, iyilik gibi manevi yönden zenginleşmek de size iyi gelebilir. Yurtdışıyla ilgili konularda hayatınızı yeniden yapılandırmanız veya sorumluluk almanız gerekebilir. Maddi manevi kayıplar verdirebilen, kontrolün çok da bizim elimizde olmadığı, teslimiyet içinde olduğumuz da bir evdir 12. Ev. Mağduriyet yaşamamak için Satürn Balık bize sınırlarımızı çizmeyi, sorumluluk almayı, fazlaca fedakâr olmamayı, hayatta maddeden öte mana aramayı da öğretmeye geliyor.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, yine 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri iş, evlilik, çocuk gibi konularla statü kazanmanızı, hayatta bir yer edinmenizi sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek de kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıp; yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: Hem arkadaşlıklarınızda hem sosyal çevrenizde hem hayat beklentilerinizde! Kangren ilişkilerin bittiği, sağlam ilişkilerin sağlam dostluk veya iş ortaklığı getirebileceği bir zaman dilimi. Daha kalabalıklar içinde olmak, toplumsal konulara eğilmek, bir gruba, topluluğa belki siyasete dahil olmak bile isteyebilirsiniz. Çevrenizle beraber, hayat hedeflerinizin, umutlarınızın kökten değişeceği ve size yarayan, uzun yıllar süren bir değişim serüveni yeni başlıyor.

Şanslar nereden? 27 Mayıs'a kadar şans ve fırsatlar veren Jüpiter Kazançlar evinizden geçiyor, gelirlerinizi arttırmak, gayrimenkuller gibi yatırımlarınızı arttırmak adına güzel. Hatta 21 Nisan haftası parasal konularda yeni durumlar söz konusu olabilir. Yenilik, isyancı bir ruhla maddi anlamda ve sizi değersiz hissettiren konulardan özgürleşmek isteyebilirsiniz. Mayıstan sonra Jüpiter, İkizler burcuna geçecek ve Mayıs 2025'e kadar size para veya bereket getiren önemli anlaşmalar, imzalar, eğitimler, seyahatler veya taşınma verebilir, ev, araba alabilir, satabilirsiniz. Kardeşlerinizin veya çok yakın çevrenizin güzel haberlerini alabilirsiniz, iş, evlilik, hukuksal konularda ve yurtdışı işleriyle ilgili. Ticaret yapmayı veya herhangi bir konuda eğitim almayı, vermeyi düşünebilirsiniz.

Önemli tarihler: 25 Mart Terazi Ay Tutulması; hem kendinizi, kişisel hedeflerinizi, eğitim, anlaşmalar, seyahatler… gibi kendinize yatırım yaptığınız kişisel gelişim konularınızı ve en çok ilişkilerinize dair durumları değerlendirip, önemli kararlar alabilirsiniz; aşk, evlilik, ayrılık, iş, kariyer, iş ortaklığı, taşınmalar, husumet yaşadığınız insanlar, mahkemelik konular, vekalet verilen, danışılan olaylar da gündeme gelebilir. Tüm tutulmaların 2 hafta öncesinde ve 2 hafta sonrasında etkileri yoğun olsa da 6 aylık süreci kapsar.

8 Nisan Koç Güneş Tutulması hem duygusal hem fiziksel yaralara şifa enerjisi hâkim, bireyselliğimizi, kendimizle ilgili her konuyu ve ilişkileri iyileştirebiliriz, spora başlayabilir, harekete geçecek cesareti, enerjiyi ve özgüveni kendimizde bulabiliriz, girişimcilik isteyen işlerde çalışabiliriz, kendi işimizi kurabilir; hayatımızda ve ilişkilerimizde yepyeni sayfalar açabiliriz.

18 Eylül Balık'ta Neptünyen Ay Tutulması, varsa yurtdışı işleriyle ilgili konular veya iş ortamında birtakım zorlukları, kargaşayı, belirsizlikleri, iptal ve ertelemeleri getirebilir, hayal kırıklığı veya mağduriyet verebilir, dikkatli olmakta fayda var; lojistik, gümrük işleri, ithalat, ihracat işlerinde her şeyi hukuka ve usulüne göre doğruca yapmak, evrak, belge, izin işleri de dahil, hayli önem arz edebilir. Ayrıca hem kendi sağlığımıza hem ebeveynlerin sağlığına da dikkat edilmeli; alkol, sigara gibi bağımlılıklar varsa bırakmak için de etkili bir zaman.

2 Ekim Terazi'de Merküryen bir Güneş Tutulması, Eylül'de canımızı sıkan konuları iyileştiren, yeni başlangıçlara, yeni gündemlere hazırız; önemli kararlar, imzalar, sözleşmeler, eğitimler, seyahatler kapıda! Aşk, evlilik, ayrılık, iş, kariyer, iş ortaklığı, taşınmalar, husumet yaşadığınız insanlar, mahkemelik konular, vekalet verilen, danışılan olaylar da gündeme gelebilir.

BOĞA, YÜKSELEN BOĞALAR

İmtihanlar nereden? Mart 2023'te Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna yani 11.evinize giriş yaptı; sosyal çevrenizde, arkadaşlıklarınızla ve hayat beklentilerinizle ilgili bazı zorlukları getirse de tüm bunlarla ilgili sorunlarla yüzleşebilir, sorumluluk alabilir, yeniden yapılandırma içinde olabilirsiniz Şubat 2026'ya kadar. Boş kalabalık yapan arkadaşlıklarınıza son verirken, aynı amaçla buluştuğunuz, destek aldığınız dostlukları da inşa edebilirsiniz. Bu süreçte bazı arkadaşlarınızın zorlu zamanlarına şahit olabilirsiniz, kimileri de yurtdışına yerleşebilir. Çevrenizle ilişkilerinizde iyiliğinizin suistimal edilmemesi, yanlış kişilere fazla anlam yükleyerek hayal kırıklığı, mağduriyet, kandırılma yaşamamak için olaylara duygusal değil, gerçekçi ve mantıklı yaklaşmak işinizi kolaylaştırabilir.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri hayata bakış açınızda, bireysel özgürlüğünüzle ilgili, eğitim, hukuk, yurtdışı konularınızda köklü değişim dönüşümler yaşatan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek de kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıp; yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: İş, kariyer, statüleriniz, aile, ev, ebeveynler varsa eş ailesiyle de ilgili durumların kökten değişeceği, uzun yıllar süren bir değişim serüveni yeni başlıyor. Kişisel haritaların vaadine göre değişir elbette, kimileri evlenir, kimileri ayrılır, kimileri ev alır, ev değiştirir, kimileri şehir hatta ülke değiştirir, iş değiştirir hatta sektör, kariyer değiştirir; işe yaramayan, hayatlarımıza hizmet etmeyen ne varsa daha iyisi, daha güçlüsü için değişmek, dönüşmek zorunda kalacaktır.

Şanslar nereden? Mayıs 2023'ten 27 Mayıs 2024'e kadar şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter Boğa burcunda size ilişkiler, iş birliği, iş ortaklığı, kişisel gelişim anlamında gayet bonkör davranıyor; ticaret, eğitim, yurtdışı ve hukuksal konularda da fırsatlar sunuyor. Hatta 21 Nisan haftası bu konularda ani yaşanan, yeni, şaşırtıcı olayları verebilir.

27 Mayıs itibariyle Jüpiter İkizler burcuna geçerek kazançlarınızı, yatırımlarınızı, varlıklarınızı büyütmeye geliyor Haziran 2025'e kadar. Kazançlarınızı arttırmak için bolca görüşmeler, toplantılar, seyahatler yapmanız gerekebilir. Ticaretle uğraşabilir, hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Reklam, pazarlama gibi konular, eğitimler, yabancı dil, hukuksal konular, evrak, belge, imzalı işler de önemli olabilir. Ayrıca kardeş, kuzen ve yakın çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz.

Önemli tarihler: 25 Mart Terazi Ay Tutulması: (Tüm tutulmaların 2 hafta öncesinde ve 2 hafta sonrasında etkileri yoğun olsa da 6 aylık süreci kapsar.) 6.evinizde gerçekleşiyor yani çalışma ortamınızda, gündelik işleriniz, varsa evdeki yardımcılarınız, ev hayvanlarınız ve sağlık konularıyla ilgili durumların ne olduğunu gösteren bir tutulma. İş ortamında çalışanlar arası gerginlikler, işten ayrılmalar, departman değişikliği olabilir, alt üst ilişkilerini dengeye getirmekte zorlanabilirsiniz, adil çalışma ortamı veya gelir dengesi, hak arayışlar da gündeme gelebilir. Yasal prosedürlerde eksiklik varsa giderilmesi gerektiği fark edilebilir. Ayrıca ev tadilatı, boyatma, bakıcılık, temizlik gibi hizmet aldığınız kişilerle, varsa kiracılarınızla ilgili de gündemleriniz olabilir. Sizin veya ebeveynlerinizin doktor ziyaretleri olabilir; özellikle bel ağrısı, bel boşluğu, böbreklerle ilgili sorun yaşıyorsanız kontrollerinizi ihmal etmeyin. Varsa, kardeşleriniz için de gayet önemli tutulma zamanları.

8 Nisan Koç Güneş Tutulması: Son zamanların yoğun ve yorucu geçmesiyle, biraz mevcut ortamlarınızdan uzaklaşmak, kafa dinlemek, izole olmak, içe dönmek, huzur bulmak isteyebilirsiniz. Kimileri şifa çalışmalarına katılabilir, tedavi, terapi, danışmanlık hizmetleri alabilir, kimileri yoga, meditasyon, ibadet veya iyilik yaparak iç huzurunu arttırabilir. Hayatta bazı şeylerin bizim elimizde olmadığını fark ettiğiniz bir zaman dilimi olabilir. Kimileri için de yurtdışıyla ilgili gündemler verebilir. Hasta olanlar için iyileşme ve tedavi zamanlarıdır.

18 Eylül Balık'ta Neptünyen Ay Tutulması arkadaşlıklarınız, aşk, flört ilişkileriniz, iş ortaklıklarınız, hobileriniz, çocuklarla ilgi konular, sosyalleşmeler, gezmeler, tozmalar gündeminizde olsa da işleri zorlaştıran, planları bozan, hastalık, kandırılma, aldatılma, hayal kırıklığı verebilen enerjiler de hâkim. Yurtdışı işleriyle ilgili, her türlü ulaşım, iletişimle ilgili de bazı engellemelere maruz kalınabilir. Ayrıca hem kendi sağlığımıza hem ebeveynlerin sağlığına da dikkat edilmeli; alkol, sigara gibi bağımlılıklar varsa bırakmak için de etkili bir zaman.

2 Ekim Terazi'de Merküryen bir Güneş Tutulması, iş ortamınızda, gündelik işlerinizde, hizmet aldığınız kişilerle, varsa kiracılarınızla ilgili yeni gündemler, yeni başlangıçlar söz konusu. Önemli kararlar, imzalar, sözleşmeler, eğitimle ilgili konular, seyahatler kapıda! Kimileri için ev, ofis değişikliği, araba alma, satma işleri de gündeme gelebilir. Ayrıca kardeşleriniz, kuzen ve akrabalarınız için de, eşinizin kardeşleri için de önemli zamanlar. Hem sağlık konularında hem trafikte, seyahatlerde hem hukuki konularda özenli olmanız faydalı olacaktır.

İKİZLER, YÜKSELEN İKİZLER

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçerek 10.evinizden sınavlar vermeye başladı ve Şubat 2026'ya kadar da burada. Her türlü ilişkileriniz, iş, kariyer, statü, eviniz, aileniz, ebeveynleriniz ve varsa eş ailesiyle de ilgili hem zorlanabilirsiniz hem sorumluluklarınız artabilir hem de sağlam, kalıcı adımlarla tüm bu konuları yeniden yapılandırabilirsiniz bu 2,5 yıllık süreçte. Önemli olan durumun zorluklarıyla yüzleşmekten kaçmadan ya da fazla hayallere kapılmadan gerçekçi yaklaşabilmeniz, aksak olan her şeyi yeniden düzenleyebilecek, yapılandıracak sorumluluğu alabilmeniz. Herkesin kendi doğum haritasının vaadine göre evlenebilir, ayrılabilir, iş, sektör değiştirebilir, ev alabilir, satabilir, değiştirebilirsiniz hatta şehir, ülke değiştirebilirsiniz.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri; nafaka, miras gibi ortaklı paralarla, kredi, ödemeler ve borçlarla ilgili krizleri yönetmenizi sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek de kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıp; yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: En çok eğitimler, üniversite, akademik konular, basın, yayın, medya işleri, yurtdışı, hukuksal konular, hayata bakış açınız, inançlarınız ve özgürlüğünüzle ilgili. Sizi destekleyen yapıda, uzun yıllar sürecek köklü değişim serüveni başlıyor.

Şanslar nereden? Şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter, Mayıs 2023'ten Mayıs 2024'e kadar 12.evinizden yani yurtdışı konularınızla ilgili, sağlık, şifa, ruhsal arınmayla ilgili, uzaktan eğitim konuları, hukuksal konularla ilgili çalışıyor, hatta 21 Nisan haftası tüm konularda şaşırtıcı, yeni gelişmelere, ani beliren olaylara gebe olabilir.Ve 27 Mayıs 2024 itibariyle burcunuza geçecek ve aşk, ilişkiler, ortaklıklar, parasal konular, kişisel gelişiminiz, yurtdışı konularınız, hayat hedefleriniz adına gelişmenizi sağlayan fırsatlar ve şanslar sunuyor olacak hem de 1 yıl kadar.

Önemli tarihler: 25 Mart Terazi Ay Tutulması (Tüm tutulmaların 2 hafta öncesinde ve 2 hafta sonrasında etkileri yoğun olsa da 6 aylık süreci kapsar ve kadersel olaylar verir.) 5.evinizde gerçekleşiyor yani aşk, flört, ilişkiler anlamında başlayan, biten durumları verebilir. Sizin için eğlence ve sosyalleşme zamanları olabilir. Hobilerinize, yeteneklerinize zaman ayırabilirsiniz hatta sahneleyebilirsiniz, hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Yatırımlar, baba parasıyla ilgili durumlar, çocuklarla ilgili konular da gündeminizde olabilir. Duygularınızla mantığınızın çelişerek, en doğru kararı almanızda size yardımcı olacaktır.

8 Nisan Chiron etkili Koç Güneş Tutulması: Chiron hem yaralıdır hem şifacıdır; bu bedensel bir yara olabileceği gibi duygusal bir yarayı da anlatır. O yüzden kazalara mahal verebilecek kesici, delici aletlerden de uzak durulmalı; kırıcı, yaralayıcı tavır ve davranışlardan da.Özellikle yakın çevreniz ve arkadaşlıklarınız açısından. Ancak sizin veya arkadaşlarınız için de önceden planlanmış bir ameliyatı da gündeme getirebilir. Şifası da kendindendir, bedensel yaraları da duygusal yaraları da iyileştirebilir. Ayrıca hayat beklentileriniz için harekete geçebilir, çevrenizin uzmanlıklarından faydalanabilirsiniz. Birlikte bir iş birliği yapabilir, girişimde bulunabilirsiniz. Kalabalıklar içinde olmak, toplumsal konulara eğilmek, bir amaçla buluşan vakıflar, dernekler içinde olmak isteyebilirsiniz, hatta siz de başkalarına örnek olmak, yardımcı olmak, şifa olmak isteyebilirsiniz, destek girişimlerinde bulunabilirsiniz, uzmanlığınızı bu kalabalıklara, kitlelere ulaştırabilirsiniz.

18 Eylül Balık'ta Neptünyen Ay Tutulması; iş, kariyer, terfi, evlilik, ilişkiler, ev meselelerinde bazı belirsizlikler, oyalanmalar, hayal kırıklıkları söz konusu olabilir; sonuç almakta, imza atmakta, anlaşma sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ebeveynlerin, varsa eşinizin ebeveynleriyle ilgili de hem sağlık konuları hem tedavi süreçleri gündeme gelebilir. Ancak tüm bu kaosa rağmen, yeniyi denemeye cesaret edenler, sabırla çaba gösterenler için ufukta bir çıkış yolu var: Eş parası, ortaklı işler, nafaka, miras gibi paylaşımlı mallarla ilgili destekler gelebilir veya yurtdışıyla ilgili konulardan, uzaklardan gelebilir destekler, biraz gayret.Ayrıca alkol, sigara gibi bağımlılıkları da bırakmak için etkili bir zaman dilimi.

2 Ekim Terazi'de Merküryen bir Güneş Tutulması, aşk ve ilişkilerde yeni başlangıçları veya yeni bir dönemi anlatır, kalbi boş İkizler için gayet güzel zamanlar olabilir. Kimileri için çocuk sahibi olmayla ilgili, çocuğu olanlar için de onların eğitimleri, kursları, hobileriyle ilgili gündem verebilir, kimileri de eğlenmeye, sosyalleşmeye, tatillere, hobilerine vakit ayırabilir. Babanızın parasıyla ilgili, yatırımlarla ilgili, borsa, kumar, hukuksal konularla ilgili de çalışabilir.

YENGEÇ, YÜKSELEN YENGEÇ

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçerek 9.evinizden hem bazı zorluklar hem de kendinizi geliştirecek, sağlam adımları atmanızı sağlıyor. Yabancı dil öğrenebilir ya da bildiğiniz dilleri kullanarak yurtdışı bağlantılı işler yapabilirsiniz hatta yurtdışında yaşama planlarınız varsa gayet de olumlu destekler verecektir. Kimileri için eğitim alma verme konuları, diploma, sertifika, sınavlar, tezler, sunumlar, projeler için de uygun olacaktır. Ticaret, reklam, duyuru için veya bilginizi kitlelere yaymak için de uygundur; bunun için basın, yayın, medya kanallarını kullanabilirsiniz: Kimisi kitap yazar, kimisi televizyona çıkar, kimisi YouTube gibi sosyal medya kanallarından bilgisini yayar. Kadim ilimler, farklı felsefeler, farklı inançlar ilginizi çekebilir, öğrenmek, eğitim almak isteyebilirsiniz. Bir konuda uzmanlaşabilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili de gündemler verebilir. Mart 2023'te başlayıp Şubat 2026'ya kadar sürecek bu 2,5 yıllık süreci sorumluluk alarak, kendinize gerçekçi hedefler belirleyerek, mevcut sorunları görmezden gelmeden, kendinizi kandırmadan harekete geçerseniz, tüm bu konularda hayatınızı sağlam yapılandırmış olursunuz, Satürn sınavlarını geçenler, ödüllerini de alır.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri; her türlü ilişkiler, kimi zaman husumet yaşadığınız kişiler, aşk, evlilik, ortaklıklar, iş, kariyer konularında köklü değişimler sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek de kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıp; yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: En çok maddi konular, eş parası, ortaklı işler, ortaklı paralar, nafaka, miras, krediler, yatırımlar ve hayatın krizleriyle de ilgili, krizleri fırsata da çevirebileceğiniz, uzun yıllar sürecek köklü değişim dönüşüm serüveni başlıyor.

Şanslar nereden? Şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter, Mayıs 2023'ten Mayıs 2024'e kadar 11.evinizden yani sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, iş, hayat beklentilerinizle ilgili çalışıyor, hatta 21 Nisan haftası tüm konularda şaşırtıcı, yeni gelişmelere, ani beliren olaylara gebe olabilir.Ve 27 Mayıs 2024 itibariyle 12.evinize geçecek ve yurtdışı konularınızla ilgili, sağlık, şifa, ruhsal arınmayla ilgili, uzaktan eğitim konuları, hukuksal konularla ilgili fırsatlar ve kolaylıklar sunuyor olacak hem de 1 yıl kadar.

ASLAN, YÜKSELEN ASLAN

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçti: eş, iş ortaklığı, nafaka, miras, banka kredileri, borçlar, ameliyatlar, hukuksal konularla ilgili maddi, manevi bazı zorlukları önünüze getirebilir, sorumluluk alarak, krizli olayları hakkaniyetli ve sağduyulu yönetmeniz, yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Mart 2023'te başlayıp Şubat 2026'ya kadar sürecek bu 2,5 yıllık süreci sorumluluk alarak, kendinize gerçekçi hedefler belirleyerek, mevcut sorunları görmezden gelmeden, kendinizi kandırmadan harekete geçerseniz, tüm bu konularda hayatınızı sağlam yapılandırmış olursunuz, Satürn sınavlarını geçenler, ödüllerini de alır.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri; çalışma ortamınız, gündelik sorumluluklarınız, günlük rutinleriniz, sağlığınızla ilgili konularda köklü değişimler sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek de kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıp; yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor hem de her türlü ilişkilerinizde, hem sosyal hem özel; husumet yaşadığınız kişilerle ilgili, evlilik, ortaklıklar, iş, kariyer, ev, davalarla ilgili uzun yıllar sürecek köklü değişim dönüşüm serüveni başlıyor.

Şanslar nereden? Şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter, Mayıs 2023'ten Mayıs 2024'e kadar iş kariyer, toplum önündeki duruşunuz, statülerinizle ilgili gelişmelere ve fırsatlara açık hatta 21 Nisan haftası tüm konularda şaşırtıcı, yeni gelişmelere, ani beliren olaylara gebe olabilir.Ve 27 Mayıs 2024 itibariyle sosyal çevrenizi büyütebilir, bir amaçla buluştuğunuz kalabalıklar içinde olabilir, bağlı olduğunuz gruplarda daha aktif olabilirsiniz, toplumsal konulara eğilebilir hatta siyasetle bile uğraşabilirsiniz, hayat beklentilerinizi gerçekleştirecek çokça fırsatları da sunacaktır Şubat 2025'e kadar.

BAŞAK, YÜKSELEN BAŞAK

İmtihanlar nereden? 2023'ün Mart sonu ve Nisan ayı sizin için önemliydi; o tarihte Karma'nın Lordu Satürn Balık burcuna geçti: Hem sosyal hem özel ilişkilerinizde, evlilik, iş ortaklığı konularında, ev, iş, sağlık, hukuksal konularda hem zorluklar verebilir, sorumluluklarınız artabilir hem de ilişkiler yoluyla hayatınızı yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Mart 2023'te başlayıp Şubat 2026'ya kadar sürecek bu 2,5 yıllık süreci sorumluluk alarak, kendinize gerçekçi hedefler belirleyerek, mevcut sorunları görmezden gelmeden, kendinizi kandırmadan harekete geçerseniz, tüm bu konularda hayatınızı sağlam yapılandırmış olursunuz, Satürn sınavlarını geçenler, ödüllerini de alır.

Köklü değişimler nereden? Hayatlarımıza kentsel değişim dönüşümler veren gezegen Plüton, 2008'den beri devam eden Oğlak yolculuğunu bitirip, 2023'ün Mart sonu kısa süreliğine (11 Haziran 2023'e kadar) Kova burcuna geçti. Bir düşünün, o kısa zamanda, Mart- Haziran arası size neler yaşattı? İşte 2024'te de Plüton Kova burcunda seyahat edecek ve fragmanını yaşattığı konularda önemli, köklü değişim dönüşümleri sunacak. 2008'den beri; ilişkiler, aşk flört konuları, çocukla ilgili konular, yatırımlar, hobileriniz, yetenekleriniz, babanızın parasıyla ilgili konularda köklü değişimler sağlayan Plüton, 21 Ocak'ta Kova burcuna geçerek de kabuk değiştiriyor; geleneksel kıstasları, onayları geride bırakıp; yenilikçi, hatta sıra dışı, özgürleşmek isteyen biraz isyankâr bir ruhla köklü değişimleri başlatıyor: En çok çalışma ortamınızla ilgili veya gündelik rutinleriniz, günlük sorumluluklarınızla ilgili, uzun yıllar sürecek köklü değişim dönüşüm serüveni başlıyor. Sağlığınıza da özen göstermeyi ihmal etmeyin; sporu, sağlıklı beslenmeyi, stres yönetmeyi hayatınıza kendiliğinizden katmanız da şiddetle tavsiye edilir.

Şanslar nereden? Şanslar ve fırsatlar sunan gezegen Jüpiter, Mayıs 2023'ten Mayıs 2024'e kadar eğitimler, ticaret, hukuksal konular, yurtdışı konuları, seyahatler, her türlü medya, reklam işleri, bir konuda uzmanlaşmayla ilgili çalışıyor, hatta 21 Nisan haftası tüm bu konularda şaşırtıcı, yeni gelişmelere, ani beliren olaylara gebe olabilir. Ve 27 Mayıs 2024 itibariyle İkizler burcuna geçerek iş, kariyer, statü, ev, aile, ebeveynler, taşınma konularıyla ilgili fırsatlar ve kolaylıklar sunuyor olacak hem de 1 yıl kadar, ne var ki biraz yoruyor, peşinden koşturuyor.

Devam edecek...

title