Haberler

Teknolojinin zayıflama alanında geldiği son noktalar

Meltem Şarkışlalı

Meltem Şarkışlalı

Zayıflama Güzellik Uzmanı / MELs Slim Light
25.12.2020 02:28
Dünyaca geçtiğimiz bu zorlu pandemi sürecinde stres ve hareketsizliğe bağlı olarak kilo veremeyenler, diyet ve spor yapsa dahi şikayetçi olduğu kilolardan kurtulamayanlar, spor yapmak istemeyenler için bilim adamları tarafından geliştirilen son teknoloji uygulamalar ile istediğiniz bedene kavuşmak mümkün.

Bölgesel zayıflama teknolojilerin de daha az acı beklentisi, kolay, pratik ve kısa süreli uygulamalar olması dolayısıyla insanların alternatif zayıflama yöntemlerine olan ilgisi artmış durumda.Bölgesel kilolarından şikayetçi olan insanların bölgesel olarak incelmesi en büyük arzularıdır. Diyet ve egzersiz ile kilo kaybı sağlansa da istenilen bölgeden incelme mümkün olmayabilir. Genetik olarak doğuştan gelen bir anatomik yapımız vardır ve yalnızca diyet ile bölgesel incelme sağlamak çok zorlu bir süreçtir.Vücudun istenilen bölgelerinden eşit dağılımlı olarak kilo kaybı sağlamak için Bölgesel Zayıflama Teknolojilerinden faydalanılabilir.

AHTAPOT ZAYIFLAMA TEKNOLOJİSİ

Ahtapot zayıflama, yağ hücrelerindeki yağı sıvılaştırıp lenf sistemine aktaran ağrısız, acısız ve yan etkisiz FDA (ABD Sağlık Bakanlığı) onayına sahip bir sistemdir. Ahtapot yöntemi uygulanan kişiler 1 kilo verseler bile 3 kilo vermiş gibi daha ince görünüyorlar. Yani bu sistem sayesinde daralma, incelme ve sıkılaşma aynı anda gerçekleşiyor. Tıp alanında kullanılan bu teknoloji, bağ dokuları arasındaki iletişimi harekete geçirerek metabolizmanın hızlanmasını sağlıyor. Piyasadaki birçok bölgesel incelme uygulamasının aksine zarar vermeden yağ hücrelerini küçültüyor ve elastin kolajenleri tetikleyerek sarkan dokuyu toparlamada kesin sonuç veriyor.

TESLA SLIM UYGULAMASI

Tesla Slim; kas oluşturmanıza ve vücudunuzu şekillendirmenize yardımcı olan, teknolojik olarak gelişmiş vücut şekillendirme tedavisinin en yeni neslidir. Klinik çalışmalar, bu teknolojinin yağları da kalıcı olarak azaltabildiğini göstermiştir.

Yenilikçi Tesla Slim sistemi, aşırı egzersize veya invaziv cerrahiye ihtiyaç duymadan popo bölgesini şekillendirip kaldırabilen, invazif olmayan, ağrısız bir prosedürdür.Tesla Slim 20 dakikada 20.000 adet kas kasılması sağlayarak egzersiz veya squat etkisi oluşturur, vücudunuzun kısa sürede daha önce hiç olmadığı kadar verimli çalışmasına yardımcı olur.Daha sıkı bir vücuda sahip olmak ve yağları azaltmak isteyen, erkeklere ve kadınlara yaş sınırlaması olmaksızın uygulanabilen bu sistem karın bölgesi ve çevresi, bacak bölgesi ve çevresi, kollar ve popo da uygulanabiliyor.

G5 UYGULAMASI

Selülit özellikle kadınlarda görülen ve adiposit adını verdiğimiz derialtı yağ hücre gruplarının aşırı derecede gelişmesiyle beraber kan ve lenfatik dolaşım üzerine yaptığı baskı dolaşımın bozulmasına, bozulan dolaşım deri altı dokularında sıvı birikimine ve bağ dokuların yeteri derecede beslenememesine sonuç olarak deride çökmelere sebep olur. Ve deride portakal kabuğu görünümüne neden olur.G5 uygulaması kişinin vücudunda bölgesel sıkılaşma sağlayarak, vücudun direncini arttırır. Selülit tedavisinde ciddi bir şekilde başarı sağlar. Ritmik masaj ile metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımı sağlar dolayısıyla bölgesel kilo vermeye yardımcı olur. Kan dolaşımını hızlandırarak vücudu harekete geçirir.

title