Haberler

Talas Belediyesi Engelli Araçları Bakım Onarım Ünitesi ile Engellilere Destek Oluyor

Güncelleme:

Talas Belediyesi'nin örnek uygulaması Engelli Araçları Bakım Onarım Ünitesi, 3 yılda toplam 859 aracın bakım onarım ve tamiri yaparak engellilere yardımcı oluyor. Talepler anında değerlendiriliyor ve arızalı araçlar evden alınıp tamir edildikten sonra sahiplerine teslim ediliyor. Ayrıca engellilere geçici süre ihtiyaçlarını karşılamaları için ikame araç desteği sağlanıyor.

Talas Belediyesi'nin örnek uygulaması Engelli Araçları Bakım Onarım Ünitesi yüz güldürmeye devam ediyor. 2020 yılında hayata geçirilen ünitede, 3 yılda toplam 859 aracın bakım onarım ve tamiri yapıldı.

Talas Belediyesi'nin teknik şantiye alanı içerisinde yer alan Engelli Araçları Bakım Onarım Ünitesi'ne gelen talepler anında değerlendiriyor. Arızalı araçları evden alan ekipler, gerekli bakım ve tamiri yaptıktan sonra yeniden sahiplerine teslim ediyor. Ayrıca engellilere geçici süre ihtiyaçlarını karşılamaları üzere ikame araç desteği sağlanıyor.

Daha önce 'araçlarımız bozulursa yolda kalırız' diye korktuklarını ifade eden engelliler, "Belediyemiz sağ olsun. Şimdi korkmadan yola çıkıyoruz. Bir sıkıntı ile karşılaşsak akülü aracımızın her türlü bakım ve onarımını yapıyor. Yolda kalsak gelip alıyorlar, yerine araç verip bizi yolda bırakmıyorlar" şeklinde ifade ettiği Engelli Araçları Bakım Onarım Ünitesi, yalnızca Talas'tan değil diğer ilçe ve yakın illerden de rağbet görüyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Talas Belediyesi Talas Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title