Haberler

Manisa'da Duvar Çökmesi Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir kişi evinin bahçesinde bulunan duvarı yıkmak isterken, duvarın üzerine devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerinde hayatını kaybeden kişinin cenazesi morga kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir kişi evinin bahçesinde bulunan duvarı yıkmak isterken, duvarın üzerine devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kamil Tutak (58) evinin bahçesinde bulunan 2 metre yüksekliğindeki duvarı yıkmak için çalışmaya başladı. Yıkım çalışması yapılan duvar bir anda Kamil Tutak'ın üzerine devrildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından Tutak'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Yaşananları anlatan Kamil Tutak'ın eşi Fatma Tutak "Evin bahçesindeki duvarı yıkmak için çalışıyordu. Ben bir ara bahçeye çıktım, çalışıyordu. Bir süre sonra ben içeriye girdim. Arkamdan bir gürültü geldi. Dışarıya çıktığımda duvar çökmüştü. Hemen polise haber verdim" dedi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Tutak'ın cenazesi morga kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Alaşehir Manisa Kaza İnşaat Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title