Haberler

    Duygu Çetinkaya: Bana Küfür Edemezsin

    Aramızda Kalmasın programında, Survivor All Star'ın elenen yarışmacılarından olan Duygu Çetinkaya ve Taner Özdeş, karşı karşıya geldi.


    Aramızda Kalmasın programında, Survivor All Star'ın elenen yarışmacılarından olan Duygu Çetinkaya ve Taner Özdeş, karşı karşıya geldi. İkili arasında hararetli bir küfür tartışması yaşandı.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Yaşam

    Duygu Çetinkaya Star Yaşam Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    selim:

    KIL OLUYORUM BU KIZA BEN YA. BENİM BİR ABLAM VAR HER ŞEYİ ÜSTÜNE ALINIR DEVAMLI KAVGA EDER. GEÇİMSİZ YANİ. . İŞTE BU DUYGUDA AYNEN ONUN GİBİ. ALLAH BİZLERE HEPİMİZE YARDIM ETSİN. BU TİPLER CEHENNEMİ DÜNYADA YAŞATIYORLAR İNANIN

    4
    2
    yanıtYanıtla
    esinmobilWeb@haberler.com:

    Taner mi Duygu mu diye sorsalar 10 kere Duygu derim. .. Ayrıca hatırlatırım, o gidince adaya huzur gelecek diyenler o gittikten sonra kendi takımları ve karşı takımda huzursuzluğun alasını yarattı..

    1
    1
    yanıtYanıtla
    asger:

    anlamadim, , , , yarismalarida, , , kavgaya, , donusdurdukya, , , aferin, , bizlere, , , beyler, , biraz, , saygi. . . gendinize, , sayginiz, , yoksa, , , sizleri, , izleyenlere, , saygi, , gosderin, , , ya, , bu, , yarisma, , , harbdeyilki. . . yazik, , yazik

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title