Haberler

Çerkeş'te Balya Makinesinde Çıkan Yangında 100 Dönümlük Tarla Küle Döndü

Güncelleme:

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde balya makinesinde çıkan yangında 100 dönümlük tarla ve içindeki mahsuller küle döndü. Yangın, rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü ancak itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda maddi hasar meydana geldi.

(ÇANKIRI Balya makinesinde çıkan yangın 100 dönüm tarlayı küle çevirdi

ÇANKIRI - Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde balya makinesinde çıkan yangında 100 dönümlük tarla ve içindeki mahsuller küle döndü.

Olay, Çankırı'nın Çerkeş ilçesine bağlı Aliozü köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tarlada balya yapan makinede yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tarlaya sıçradı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen kıvılcımlar diğer tarlalara da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında 100 dönüm tarla küle dönerken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

"Rüzgarın da etkisiyle yangın bir anda büyüdü"

Yangının kontrol altına alındığını söyleyen köy sakini Ali Çamlıca, "Çiftçi arkadaşımızın balya yapımı esnasında makinesinde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yangın bir anda büyüdü. Köylü vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı" dedi.

"Maddi hasarlar meydana geldi"

Yangın sebeyle maddi hasarın meydana geldiğini ifade eden köy muhtarı Yaşar Batakbaşı, "Yangın, balya makinesinden çıktı. Köyümüzde herhangi bir can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi" diye konuştu.

-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Çankırı İtfaiye Çerkeş 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title