Haberler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Germencik Selatin Pazarı'nı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Selatin Pazarı'nı ziyaret etti. Kadınlar pazarı kurdukları için Çerçioğlu'na ve Öndeş'e teşekkür etti. Pazarda esnaflık yapan kadınlar hayatlarının değiştiğini belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Selatin Pazarı'nı ziyaret etti. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in de eşlik ettiği ziyarette kadınlar dört yıl önce pazarı kurduğu için Çerçioğlu'na ve Öndeş'e teşekkür etti.

Pazarda esnaflık yapan kadınlar pazarla birlikte hayatlarının değiştiğini söyledi. Pazar esnafından Nazike Türkmen, pazardan kazandıklarıyla iki kızını üniversitede okuttuğunu belirterek pazarı kurduğu için Çerçioğlu'na ve Öndeş'e özellikle teşekkür etti.

Çerçioğlu, yüzlerce bisikletçinin de ziyaret ettiği Selatin Pazarı'na İzmir, Muğla gibi çevre illerden de ziyaretçi geldiğini hatırlattı. Çerçioğlu, mahalle halkı için pazarın yeni bir gelir kaynağı olduğunu söyledi. Selatin Muhtarı Kerim Çetin ise pazarın kurulduğu günden bu yana mahallenin çehresinin değiştiğini söyledi. Çetin Çerçioğlu'na ve Öndeş'e kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Özlem Çerçioğlu Germencik Germencik Aydın Yerel Toplum Yaşam Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title