Haberler

Ünyespor'da Takım Kaptanı İbrahim Karayiğit, Takımdan Ayrıldı

Spor Toto 2.Lig kırmızı grup takımlarından Ünyespor'da takım kaptanı İbrahim Karayiğit, kamp yaptIğı Nevşehir Avanos'tan giderek kulüpten ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Ünyespor'da takım kaptanı İbrahim Karayiğit, kamp yaptIğı Nevşehir Avanos'tan giderek kulüpten ayrıldı.

Nevşehir Avanos'ta kampta olan Ünyespor'da takım kaptanı İbrahim Karayiğit, kampta yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından takımdan ayrıldı.

Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım kaptanı İbrahim Karayiğit ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

İbrahim Karayiğit'le prensip anlaşmasına vardıklarını aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Son gün kampa dahil ettik, davet ettik geldi. Kampta yaptığımız görüşmelerde kendi durumunda iyileştirme istedi. Biz de kulüp olarak durumumuzun müsait olmadığını söyledik, futbolcumuza 20 bin lira peşin 50 bin lira vermiştik, kabul etmedi. Daha iyileştirme yapılmasını istedi. Bizim şartlarımız daha fazla durumu iyileştirmeye müsait değil, verebileceğimiz bu kadar dedik. O da bu paraya oynayamayacağını söyleyince kendisiyle yolları ayırdık. Bir dargınlığımız yok."

Karayiğit ise alt yapısında yetiştiği ve yıllarca büyük fedakarlıklarla formasını giydiği Ünyespor'dan ayrılmak zorunda kaldığını belirterek, "Kulüp yönetimi ile yaptığım görüşmenin neticesinde takım kaptanı ve Ünye'nin evladı olarak gereken manevi karşılığı maalesef üzülerek belirtmek isterim ki göremedim. Benim için Ünyespor forması paha biçilmez bir değerdir. Takımımdan ve yeşil beyazlı formamdan üzülerek ayrılıyorum. Taraftarlarımıza da bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum."

Muhabir: Hacer Coşkun / Fatma Kalay

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - ORDU

Kaynak: AA / Yerel

ibrahim karayiğit irfan şahin nevşehir avanos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title