Haberler

Tuvaletini Yaparken Üzerinden Dozer Geçen İşçi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Bursa'da, tuvalet ihtiyacını gidermek isterken dozer operatörünün üzerine döktüğü çöplerin altında kalan Çetin Bekler, ardından dozerin üstünden geçmesi sonrası öldü.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde bulunan Katı Atık Depolama Merkezi'ne çöp döktükten sonra tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen 36 yaşındaki Çetin Bekler, kendisini fark etmeyen dozer operatörünün üzerine döktüğü çöplerin altında kaldı. Çıkmak için çırpınan işçi dozerin üzerinden geçmesi sonucu yaşamını yitirdi.

TUVALETİNİ YAPMAK İÇİN ÇÖPLERİN ARKASINA GİTTİ

İnegöl Belediyesi'ne temizlik hizmeti veren taşeron şirkette çalışan Çetin Bekler bugün kendilerine tahsis edilen kamyon ile toplarıdları çöpleri boşaltmak için Katı Atık Depolama Merkezi'ne geldi. Burada arkadaşlarıyla sohbet eden Bekler, tuvaletini yapmak için dökülen çöplerin arkasına geçti.

ÜSTÜNE ÇÖP DÖKTÜ ARDINDAN DOZERLE ÜSTÜNDEN GEÇTİ

Bu sırada Bekler'i fark etmeyen 18 yaşındaki kepçe operatörü Mücahit Cerrah, kepçe ile yaymaya çalıştığı çöpleri önce Çetin Bekler'in üzerine döktü. Çöp yığının altından kurtulmaya çalışan işçiyi görmeyen Cerrah, kullandığı dozer ile bastırmak için çöplerin üzerinden geçince 2 çocuk babası Bekler'in ölümüne neden oldu.

CANSIZ BEDENİNİ ARKADAŞLARI BULDU

Olay Çetin Bekler'in yanlarına gelmemesinden şüphelenen arkadaşlarının çevrede yaptığı arama sonucu ortaya çıktı. Bekler'in ayakkabısını bulan işçiler yaptıkları kazıda talihsiz işçinin cansız bedeni ile karşılaştılar. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500

Yorumlar (32)

başkentliMobil-ANDROID:

Dünyada sadece Türkiye de olacak bir olay çok yazık.

29
2
yanıtYanıtla
ak gelecekMobil-ANDROID:

oyum akp ye

5
12
yanıtYanıtla
bu seçim akpnin bitişi olacakmobilWeb@haberler.com:

18 yaşında operatör

9
5
yanıtYanıtla
Bir gün baron olacam Mobil-IOS:

Kesin AKP parmağı var lanet herifler

2
7
yanıtYanıtla
ELYASA:

18YAŞINDA, DOZER OPERÖTÖRÜ? BİR KEPCE OPERETÖRÜ 18İNDE OLMAZ, DOĞRUYA TAŞERON İŞİ BU AZ PARAYA COCUK CALIŞTIRMAK DAHA KARLI, FULL CALIŞTIRMAKTAN BİR WC YAPMA ZAMANIDA OLMAMIŞ GÜNÜMÜZDE HERYER BÖYLE İŞLETİLİYOR, KÖTÜ BİR ÖLÜM ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN,

6
0
yanıtYanıtla
MerhabamobilWeb@haberler.com:

Yazik

4
1
yanıtYanıtla
ne bilelim:

ölüm bizi nerde yakalıyacak?

5
0
yanıtYanıtla
nurMobil-ANDROID:

ah garibim Allah rahmet eylesin ya....

4
0
yanıtYanıtla
horiesmobilWeb@haberler.com:

ALLAH rahmet eylesin

3
0
yanıtYanıtla
tosun:

ulan bu nasıl bir iş ???Dikkatsizlik üsütüne dikkatsizlik, tedbirsizlik üstüne tedbirsizlik. . . Ayrıca 18 yasındaki bir genc nasıl iş makinası ehliyeti alır ? Allah rahmet eylesin, insallah milletimiz uyansın, koyunlar gibi davranmasın, böyle aptalca kazalar olmasın artık. . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title