Haberler

Tutuklanan Karaca'dan Karara İlk Tepki

Güncelleme:

Cemaat'e operasyonda gözaltına alınan ve hakkında tutuklama kararı çıkan Hidayet Karaca, "Bu hayali kararı verenler de sanık sandalyesine oturacak." dedi.

14 Aralık pazar günü Çamlıca'daki Samanyolu binasında gözaltına alınan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca hakkında verilen tutuklama kararından sonra "Allah var, gam yok." diyerek tepkisini dile getirdi.

"ALLAH VAR, GAM YOK"

İfade vermeyi reddeden Hidayet Karaca, karar açıklandıktan sonra iki elini açıp "Allah var gam yok" dedi.

"ONLAR DA SANIK SANDALYESİNE OTURACAK"

"Hayali senaryo ile tutuklama varsa, hayali bir karar var" diyen Karaca, bu kararı verenlerin de sanık sandalyesine oturacaklarını söyledi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hidayet Karaca Çamlıca Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

SKENDER:

BUNLAR SANIYORLARKİ GÜN GELECEK ERDOĞAN GİBİ OLUCAZ TARİH SİZİ HAİN DİYE YAZDI BİLE

30
29
yanıtYanıtla
ufuk yildizMobil-ANDROID:

selim bey bunlar pkk dan kotu kopekler

3
32
yanıtYanıtla
ali uyanık:

o kararı veren değil verdiren sanık sandelyesine oturmalıdır

23
6
yanıtYanıtla
HUKUK:

ABDURRAHMAN DİLİPAK NE DEDİ AKP PROJE PARTİSİ. . . ABD İNGİLTERE İSRAİL KURDU . . . . AKP İSRAİLLE TİCARETİ ARTIDI ZİRVE OLDU. PKK PYD APO ÇAY YUDUMLADIKLARI ÖRGÜTLER, SURİYE DE Kİ ESETİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ RUSYAYLA KANKA AKP . İLK KURULDUĞUNDA MİLLETVEKİLİ LOJMANLARINI KALDIRAN HUKUK DİYEN GÜÇLER AYRILIĞI DİYEN AKP GİTTİ. KAÇAKSARAYA YÜÜZNÜ DÖNEN HALKA SIRTINI DÖNEN 1000 LİRALIK BARDAKLARDAN SU İÇEN 10 BİNLİRALIK KLOZETE. . . . ŞEYAPAN, AYAKKKABI KUTULARINDA PARA TOPLAYAN DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA 1 MİLYONLŞUK ARAC ALIP İSRAF OLUYO DİYE PLAKET VERMEYİ KALDIRAN PROJE AKP İŞİNİ YAPIYO. . . . . .

25
3
yanıtYanıtla
akdeniz:

daha düne kadar akp ile cemaat el ele halay çekiyorlardı yüzlerce suçsuz asker akademisyen yazar bilim insan bunlar yüzünden hepa olup gittiler zamanın başbakanı ben ergenekonun savcıyım diyordu taki ne zaman cemaatla ipler koptu bu paralel yapı askerimizede tuzak kurdu suçsuz yere askerlerimiz yattı dedi. Bitsin artık bu hasret gel dedi. Bülenç arınç hocam ne derse doğru der dedi her fırsatta. Şimdi soruyorum ben tabiki aklı ve mantığı olanlara soruyorum menfaat için onurunu şerefini satanlara değil bu sorum . Ne oldu da böyle oldu paylaşılmayan ne ki burada herşey bu hale geldi . Akp mi cemaatmı hangisi doğru işleri yapıyor hangisi doğru yada hangisi yanlış . Bu memleket inş. din istismarcılarından bir an önce kurtulur inş Allahın verdiği aklı ve mantığı daha verimli kullanır gerçeği ve doğruları iyi analiz eder.

23
4
yanıtYanıtla
YUH YA:

BU ADAMLARI İÇERİ ALDINIZ, ALGI YANILMASI OLDU BENDE YOLSUZLUK YOKMUŞ MEĞERSE. AZICIK AKLI OLAN ÜLKEDEKİ KABAK GİBİ YOLSUZLUKLARA ALKIŞ TUTMAZ BEE

22
4
yanıtYanıtla
AKINCI:

CEMAAT BENİ İLGİLENDİRMİYOR, ÇOK ŞÜKÜR İSLAMI YAŞAMAYA ÇALIŞAN BİRİYİM, KURAN-I KERİM YETİYOR BANA. . . AMA BENİ SOYAN , KENDİ CEBİNİ DOLDURAN HER SİYASETÇİYEDE KARŞIYIM BU BABAMIN OĞLUDA OLSA, KURU KURUYA ALKIŞ ÇALMAM NEYMİŞ DUBLE YOL YAPILMIŞ YAPACAKSINIZ KARDEŞİM ZATEN KATMERLİ BALLI MAAŞLARI BEN ALMIYORUM. . .

23
2
yanıtYanıtla
fire farukMobil-ANDROID:

allah var ya sıkışınca allah değil mi ininize girmeye devam edecez şerefsiz kopekler

5
19
yanıtYanıtla
SerkanMobil-IOS:

Ekrem Dumanlı bizzat kendi ağzından bdpye oy verdiklerini açıkladığı halde AKP-bdp işbirliğinden bahsedenlerin zekasına ve haline gerçekten acıyorum

7
17
yanıtYanıtla
Iron Man:

Erdoğan da günün birinde pkk terör örgütüyle pazarlık yapmaktan, yolsuzluklardan yargılanmalıdır.

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title