Haberler

Trabzonspor, Avrupa'da Boyun Eğmiyor

Güncelleme:

Legia Varşova ile Polonya'da karşılaşacak bordo mavililer, UEFA Avrupa Liginde son 10 deplasman maçında 1 yenilgi aldı.

SELÇUK KILIÇ - UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. haftasında yarın Polonya'nın Legia Varşova takımıyla deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa'da başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 6 deplasman maçında 2 yenilgi, 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi'nde ise daha başarılı bir grafik gösteriyor.

Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 10 deplasman maçında sadece 1 yenilgi aldı. 6 maçta galip gelen bordo-mavili takım, 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu dönemde geçen sezon ilk olarak UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda'nın Derry City takımını 3-0, daha sonra 3. ön eleme turunda Belarus'un Dinamo Minsk takımını 1-0, play-off turunda eşleştiği Arnavutluk'un Kukesi takımını 2-0 mağlup etti.

Grup maçlarında Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımını 2-1, Polonya'nın Legia Varşova takımını 2-0 mağlup eden bordo-mavililer, İtalya temsicilisi Lazio ile 0-0 berabere kaldı. Lider olarak gruptan çıkan Trabzonspor, 2. turda İtalya'nın Juventus takımına deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Trabzonspor, bu sezon ise play-off turunda Rostov ile deplasmanda 0-0 berabere kalırken Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. Karadeniz ekibi, en son Belçika'da oynadığı Lokeren karşısında ise sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Son 10 maç

Trabzonspor'un Avrupa'da oynadığı son 10 deplasman maçı ve aldığı sonuçlar şöyle:

2013-2014:

Derry City-Trabzonspor.................................: 0-3

Dinamo Minsk-Trabzonspor..........................: 0-1

Kukesi-Trabzonspor......................................: 0-2

Apollon Limassol-Trabzonspor.....................: 1-2

Legia Varşova-Trabzonspor..........................: 0-2

Lazio-Trabzonspor........................................: 0-0

Juventus-Trabzonspor..................................: 2-0

2014-2015:

Rostov-Trabzonspor.....................................: 0-0

Metalist Kharkiv-Trabzonspor.......................: 1-2

Lokeren-Trabzonspor...................................: 1-1 - Trabzon

Kaynak: AA / Spor

Legia Varşova Trabzonspor Polonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title