Haberler

AK Parti'den Yeniden Refah'a geçen Yozgat'ta belediye binasına T.C. tabelası asıldı

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Yeniden Refah'a geçen Yozgat Belediyesi'ne T.C. tabelası asıldı. Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Belediye Başkanı Kazım Arslan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sesiyle bir de video paylaştı.

31 Mart seçimlerinde yüzde 36.33 ile AK Parti yönetimindeki Yozgat'ı kazanan Yeniden Refah Partisi'nden dikkat çeken bir hamle geldi.

BELEDİYE BAŞKANI DÜĞMEYE BASTI

Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi binasına T.C. tabelası asarken gelişmeyi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

AK Parti'den Yeniden Refah'a geçen Yozgat'ta belediye binasına T.C. tabelası asıldıYozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan.

BİNANIN ESKİ VE YENİ HALİNİ YAYINLADI

Arslan'ın belediye binasının eski ve yeni halini gösteren videosunda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sesinin de yer alması dikkat çekti.

AK Parti'den Yeniden Refah'a geçen Yozgat'ta belediye binasına T.C. tabelası asıldı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mustafa Kemal Atatürk Yozgat Belediyesi Kazım Arslan Sosyal Medya AK Parti Yozgat 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (88)

hakan sorgular:

bu akp mhp sözde milliyetçi takılıyorlar ama yaptıkları t.c yazılarını kaldır okuldan andımızı kaldır anayasadan türklüğü kaldırmaya çalış yazık yazık oy verene yazık

1407
244
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Milliyetçilik TC yazmakla olmuyor ki.. Milliyetçilik PKK ya terör örgütü demekle, onunla ve destekçileri ile mücadele etmekle, vatanın bağımsızlığı için çabalamakla oluyor. Ha bu arada para ile satın alınan troll beğenilerde gözden kaçmıyor.

yanıt436
yanıt883
TROLLERLE MÜCADELE VAKFI:

Ercan bu yorumda ki trol sensin, söyler misin bize ruhunun bedeli kaç TL.?

yanıt518
yanıt230
vatandaş osman :

Buraya şunu da ekleyelim. MHP lilerin duruşu değil, fiyatı vardır.

yanıt178
yanıt87
Mehmet Nuri Gül:

andımız saçmaydı ama kanka

yanıt64
yanıt81
Zeynep serap Yılmaz:

Ercan çok komiksin umarım şakadır

yanıt28
yanıt29
Alper Ersoy Kocman:

Milli ve yerlliyiz diyenler bu ulkede T.C.(Turkiye Cumhuriyeti) yazisini tabelalardan kaldirdi. Inanilir gibi degil. Yanlistan geri donenleri kutluyorum.

1115
110
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ama onlar T C derken bağımsız demokratik laik Türkiye Cumhuriyetinimi yoksa takiyye cumhuriyetinimi kastediyorlar buna dikkat etmek lazım ....ben şahsen bunların Cumhuriyete devrimlere olan bağlılıklarına ve sadakatlarına pek inanmıyorum

yanıt41
yanıt134
gökhan eker:

Sukurler olsun belediyeyiturk dusmanlarindan kurtardik

971
93
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Helal olsun size yeniden refah bu nedir ya Türkiye Cumhuriyetinden TC tabelası kaldırmak ve bunu milliyetçilik diye yutturmak

918
53
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title