Haberler

CHP'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: Akılla ve rahat bir yürekle önümüzdeki döneme bakıyoruz

Güncelleme:

CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesine atıfta bulunarak yaptığı "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" şeklindeki paylaşıma CHP'den yanıt geldi. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, konuyla ilgili açıklamasında "CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımı hakkında "CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor. Türkiye'yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet'in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin." dedi.

"TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEN TÜM PARTİLERLE GÖRÜŞÜRÜZ"

Gökhan Günaydın, Meclis'te düzenlediği basın toplantısı sonrasında soruları yanıtladı. Bir soru üzerine Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımını değerlendiren Günaydın, "Cumhuriyet Halk Partisi geçmişten bu yana tüm siyasal partilerle görüşen tek siyasal partidir. Biriyle oturup toplantı yapmak, onu bir görüşmeye davet etmek ya da onun görüşmesine icabet etmek, onunla mücadele etmemek anlamına gelmiyor. CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor. Türkiye'yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet'in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin." ifadelerini kullandı.

KILIÇDARDOĞLU'NUN PAYLAŞIMI

CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün yaptığı sosyal medya paylaşımında "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" ifadelerini kullanmış, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan görüşme randevusu almasıyla ilgili olduğu yorumlanmıştı. Söz konusu paylaşımında Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullanmıştı:

"Milyonlarca çocuğumuzun beslenme ve eğitim sıkıntısı çektiği, milyonlarca gencimizin, bırakın gençliğini yaşamayı, henüz ülkesinde deniz yüzü bile göremediği, milyonlarca anne, babanın geçim sıkıntısı içerisinde depresyona girdiği, milyonlarca emeklimizin ay sonunu getiremediği, torunlarına bile mahçup olduğu, milyonlarca sığınmacının ülkemizin demografik yapısını bozacak şekilde tehlike teşkil ettiği, doların 30 liranın üstünde olduğu, bir kuru ekmeğin 10 lira olduğu, icra dosyalarını istifleyebilmek için ek binaların kiralandığı bir ülkede; Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..! Sayın Adnan Yücel'in şiirinde de dediği gibi; Saraylar saltanatlar çöker,kan susar birgün, zulüm biter. Menekşelerde açılır üstümüzde leylaklarda güler. Bugünlerden geriye, bir yarına gidenler kalır, bir de yarınlar için direnenler..."

CHP'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: Biriyle görüşmek onunla mücadele etmemek anlamına gelmiyor

CHP'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: Biriyle görüşmek onunla mücadele etmemek anlamına gelmiyor

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Gökhan Günaydın Sosyal Medya Türkiye Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (11)

HALİS ER:

Kürt ve Alevi seçmen çok mutsuz

56
181
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Tüm ülke birlik olduk yıllardır bir Kürt seçmeni memnun edemedik de yanarım da ona yanarım .

yanıt178
yanıt15
Dursun ÖZÇATAL:

AYRIŞMADAN VATAN MİLLET İÇİN EL ELE VERMELİ TÜM SİYASİ PARTİLER TÜM VATANDAŞLARİMİZ BU GEMİDE HACİVAT İLE KARAGÖZ GİBİ TARTİSMAYI BRAKALİM MİLLETİN MENFATİ VATANİN BEKASI İÇİN GELECEĞİMİZE BAKALIM ,ÖZG

181
9
yanıtYanıtla
Mustafa Yörükoglu:

Uzun süredir görmediğim,en mantikli yorum.

yanıt1
yanıt0
Martin Sikertel:

Kızdırmayın küçük enişteyi... Yavrum benim kızacakmış, cirmi kadar yer yakar.

137
18
yanıtYanıtla
Ferhat Uras:

Nefretle, ihtirasla ve ötekileştirmeye dönük duygularla hareket etmek yerine akıl ve vicdan doğrultusunda hareket etmenin, uzlaşma kültürünün yerleşmesini sağlamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Muhalefet ve iktidarın ülkeyi ilgilendiren konularda bir araya gelerek farklı görüşleri ortaya koyup en akılcı kararı vermeleri gerektiği kanaatindeyim. Bu doğrultuda, Özgür Özel'in tutumunu doğru buluyorum, Kemal Bey'in tutumunun fayda getirmeyeceği fikrini taşıyorum.

123
8
yanıtYanıtla
Kadir Tekin:

dogru söze ne denir

98
18
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Taktikler değişti , Özgür özel’i de yarın öbür gün Cumâ namazında görüntülerler..

68
26
yanıtYanıtla
fatma surengil:

Bravo! Cok sukur bugunleri de gorduk

79
8
yanıtYanıtla
Fatih Öztürk:

Chp doğru yolda .Bu sefer sağ seçmende takip ediyor

56
9
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title