Haberler

Tunç Soyer'den TBB'ye "hayırlı olsun" ziyareti

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara temasları kapsamında TBB Başkanlığı'na seçilen Erinç Sağkan'ı ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara temasları kapsamında TBB Başkanlığı'na seçilen Erinç Sağkan'ı ziyaret etti. Başkan Soyer, TBB'nin yeni döneminin Türkiye'nin adalet sisteminde avukatların hak ettikleri konuma gelmesi ve sistemin bir bütün olarak daha sağlıklı işlemesi açısından umut verici olduğunu söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye Barolar Birliği'nin (TBB) 36. Genel Kurulu'nda delegelerin çoğunluk oylarıyla Birlik Başkanlığına seçilen Av. Erinç Sağkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Soyer, Sağkan'a üstlendiği kritik görevde başarı dileklerini iletti.

Ziyarette İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir Barosu ile yürüttüğü, kentte dezavantajlı grupların adalete erişimi, insan hakları gibi başlıklardaki işbirliklerine değinen Başkan Soyer, Barolar ile belediyelerin ortak projeler geliştirmesinin önemine vurgu yaptı. Ankara Baro Başkanlığı süresince yaptığı benzer çalışmalarla ilgili bilgi aktaran Sağkan ise TBB'nin yeni döneminde yerel yönetimlerle daha fazla işbirliği alanı yaratma gayretinde olacaklarını söyledi.

Görüşmede TBB Başkanı Erinç Sağkan'a Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Aydın Eski Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt da eşlik etti.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Soyer, Sağkan'a keyifli sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ederken, yeni görevinin ülke ve hukuk camiası için hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Türkiye Bankalar Birliği Erinç Sağkan Tunç Soyer İzmir Toplum Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title